След раздялата с някого, с когото някога сме споделяли топли

...
След раздялата с някого, с когото някога сме споделяли топли
Коментари Харесай

Трябва ли да правим секс след раздяла?

След раздялата с някого, с който в миналото сме споделяли топли усеща и щастливи моменти, постоянно, неуспели да си вземем довиждане, търсим успокоение в секса за прощаване.

Ако решим да търсим такива, има доста аргументи за какво да си позволим секса за една последна нощ с някогашния. Повечето раздели са породени по прочувствени аргументи и казусът рядко е полов. Вероятно в действителност, щом сте прекарали времето си по отношение на този човек, сексът сред вас е добър и това прави изкушението още по-голямо.

Много постоянно тъкмо това наподобява и най-подходящият метод да се сбогуваш с някогашния сътрудник. Сякаш си казвате “Нещата не могат да се получат сред нас, само че аз въпреки всичко имам дълбоки усеща към теб” и това в действителност звучи прелестно.
Но все пак – добра концепция ли е да си позволим сходна непосредственост след края на връзката?
Психолозите считат, че това зависи от метода, по който се разделяте. Ако и двамата осъзнавате, че връзката ви няма по какъв начин да продължи и приключвате връзките си умерено и без кавги (да, това се случва понякога), тогава сексът след раздялата е добра концепция. Трябва и двамата да се чувствате задоволително удобно с концепцията, че повече няма да може да сте дружно. Може би сте осъзнали, че желаете разнообразни неща или просто единият от вас отпътува и това прави срещането ви невероятно – в тези обстановки и двамата осъзнават потребността от раздялата, написа trafficnews.bg.

Но това, което се случва по-често, е напълно друга история – единият от двамата желае да остане във връзката и се усеща ранен от раздялата. В тези случаи сексът само ще му навреди. Ще се появи несигурността дали в действителност са завършили нещата, дали към момента имате късмет. Или пък може да се развие другият сюжет – да се опита да употребява секса като метод да ви задържи.

Затова е значимо преди да вдигнете тематиката за тази опция, да помислите за възприятията на другия и даже за личните си усеща – по какъв начин ще се отрази това на двама ви и на душeвността ви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР