След признание пред разследващите, че е помогнала на бившия футболист

...
След признание пред разследващите, че е помогнала на бившия футболист
Коментари Харесай

Полицайката Симона втрещи с тези думи за Семерджиев

След самопризнание пред проверяващите, че е помогнала на някогашния футболист Георги Семерджиев да се укрие със стълба, пред съда Симона Радева " не помни " къде живее той.

Противоречия има в показанията както на Симона Радева, по този начин и на приятеля Мирослав Якимов, счита юристът на фамилията на починалата Хариет.
-->
„ Нищо друго не мога да върша сега. Нито пък да мисля за нещо друго. Сънувам ги… и делата, и изобщо злополуката “, разяснява пред bTV майката на починалата на бул. " Черни връх " Хариет – Диана Стефанович, майка на починалата Хариет.

И тя, и юристът ѝ считат, че има крайни несъгласия в показанията на Симона Радева и Мирослав Якимов. За нея има данни, че помогнала на подсъдимия да се укрие със стълба.

„ Казва, че тя не знае къде живее Семерджиев, само че в един миг както не знае къде той живее, тя закарва стълбата. Ако прокуратурата смята, че те са затаили истината или приказват лъжи, би трябвало да се самосезира “, разяснява юристът на фамилията на починалата Хариет Пламен Димитров.

И още разкрития по делото – в джипа на Семерджиев е открита дамска чанта и съгласно фамилията на Хариет той не е бил самичък при конфликта. Според майката на подсъдимия, той не ѝ е споделял такова нещо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР