След повече от две десетилетия проходимостта по пътната връзка вече

...
След повече от две десетилетия проходимостта по пътната връзка вече
Коментари Харесай

Община Благоевград реши дългогодишен проблем за живеещите на ул. „Люлин“

След повече от две десетилетия проходимостта по пътната връзка към този момент е усъвършенствана

Улица „ Люлин “ в ж.к  „ Ален мак “ е следващата профилирана улица от Община Благоевград за последните няколко месеца. По продължението на пътната връзка е положен фрезован асфалт, с което доста е усъвършенствана проходимостта за пешеходци и водачи на МПС. 

„ Проблемът за нас, живеещите на ул. Люлин “, е на дневен ред повече от 25 години.  Преди към месец подадохме молба до кмета на Благоевград, който предприе незабавни дейности и не щеш ли резултатът е налице. Благодарим за бързата реакция на общинското управление “, разяснява Станислава Николова, която живее в апартамент, намиращ се на благоустроената улица. 

Община Благоевград поставя фрезован асфалт на още места в селата, кварталите на града и необятния център. 

Предвид множеството постъпили заявки, Община Благоевград прецизира, че същите се обработват, само че е невероятно обектите да бъдат обхванати по едно и също време. 

С профилирането на улици и междублокови пространства, които досега са били на земна основа, кметът на Благоевград Илко Стоянов цели да бъде основана по-добра и налична градска среда.

Исканията на жителите се взимат под внимание и дейностите ще се правят поетапно, при съществуване на техническа опция и финансов запас.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР