След поредица от награди и престижни номинации, Мария Бакалова успя

...
След поредица от награди и престижни номинации, Мария Бакалова успя
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Да чуя името си в компанията на тези изключителни жени, е сбъдната мечта

След поредност от награди и влиятелни номинации, Мария Бакалова съумя да чуе името си във финалния лист с номинираните на премиите „ Оскар “. Всъщност не го чува в действително време, тъй като до момента в който Приянка Чопра и Ник Джонас афишират категориите и участниците в тях, 24-годишната българка е на снимачната площадка на новия филм на Джъд Апатоу, който снима сега. Именно той й оповестява щастливата вест, до момента в който е на терен, показа тя по време на пресконференция пред български публицисти.

Мария описа още, че Апатоу й е предложил да спре да снима и да гледа онлайн оповестяването на номинациите, само че тя изрично отказала. „ Звучи безсрамно даже единствено да съм упомената паралелно до имената на Оливия Колман, Глен Клоуз или Аманда Сейфрид и Ю Джунг Юн. “ Актрисите, с които младото момиче влиза в конкуренцията за „ Оскар “. Именно с тях тя се състезаваше и за Critics Choice Awards в същата категория и съумя да грабне наградата единствено преди седмица.

„ Благодаря на Академията за тази голяма чест. Наистина не мога да допускам – да чуя името си в компанията на тези изключителни дами и техните невероятни осъществявания, е сбъдната фантазия. Това е важен миг както за мен, по този начин и за българското изкуство “, написа Мария в персоналния си профил в Инстаграм, където не пропусна да благодари на Саша Барън Коен и екипа на кино лентата „ Борат 2 “ за опцията да дадат подобен късмет на актьор от Източна Европа, като ги поздрави за номинацията за „ Оскар “, която продукцията получи в категорията за приспособен сюжет.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

„ Поздравления, България! Ти ни даде необикновено надарената и смела Мария Бакалова, която е сърцето на „ Борат 2 “. Изключително разчувствани сме за твоята историческа номинация за „ Оскар “, пък написа в Twitter самият Саша Барън Коен, който влиза в конкуренцията на Академията за поддържаща мъжка роля, само че за ролята си във кино лентата The Trial of the Chicago 7. " Ако Бакалова не завоюва " Оскар ", не зная изобщо защо е Академията, която връчва премиите ", показа преди време Коен в шоуто на Стивън Колбер. Но ще завоюва ли някой от тях влиятелната статуетка, следва да забележим на 25 април, когато ще се организира формалната гала на Оскарите тази година.

Congratulations Bulgaria!! You gave us the incredibly talented and brave @MariaBakalova96, who is the beating heart of BORAT SUBSEQUENT MOVIEFILM. We are so excited about your history-making Oscar nomination!
— Sacha Baron Cohen (@SachaBaronCohen) March 15, 2021
 
Преди номинациите за „ Оскар “ Мария Бакалова ще се бори за още една премия

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР