След показаните през май дизайнерски скици на новата Hornet, японците

...
След показаните през май дизайнерски скици на новата Hornet, японците
Коментари Харесай

Двигателят на новата Honda Hornet е...

След показаните през май дизайнерски скици на новата Hornet, японците от Honda разкриха спомагателна информация по отношение на създаването на идващото издание на модела. Публикуваните фотоси ясно показват нападателния образ на машината.

Концептуалният модел е с изцяло нов 755-кубиков редови двуцилиндров осемклапанов мотор Unicam, осигуряващ оптималната мощ 67.5 кВт при 9500 об/мин и оптимален въртящ миг 75 Нм при 7250 об/мин.

Компактен и олекотен, силовият елемент продължава традицията на Hornet. Наред с високите обороти моторът обезпечава пълностоен въртящ миг в междинния диапазон на оборотите и надлежно впечатляващо ускоряване.
`Двигателят

Забележителният „ пулс “ на силовия елемент е комбиниран с извънредно занимателен тон и усъвършенствана изпускателна система. Шефът на развойния екип на плана е Фуюки Хосокава, управлявал създаването и на най-новото потомство на CBR1000RR-R Fireblade, споделя:

„ Hornet постоянно е бил доста специфичен за Honda мотоциклет. Въодушевяващ, със завладяваща динамичност, той непроменяемо се е отличавал с гъвкавото си и пъргаво ръководство. Преди да стартираме работа над този план, обмисляхме до най-малка детайлност какъв вид динамичност и държание да осигурим за мотоциклетистите.

Установихме, че е значимо да запазим класическата висока мощ на Hornet и по едно и също време с това искахме новото потомство на модела да е с мотор, който обезпечава в действителност мощно чувство за оборотите. Намеренията ни постоянно са били да реализираме допустимо най-лекото и маневрено ръководство, с цел да бъде всяко каране на мотоциклета, даже и в града, допустимо най-завладяващото преживяване “.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР