След победата с 2:1 над Светкавица треньорът на Спартак Енгибар

...
След победата с 2:1 над Светкавица треньорът на Спартак Енгибар
Коментари Харесай

Енгибар Енгибаров: Тотално доминирахме, не заслужавахме да страдаме

След успеха с 2:1 над Светкавица треньорът на Спартак Енгибар Енгибаров изрази удовлетворение от играта и характера на своите, само че и страдание, че поради пропуските и грешката на Марков се наложило да страдат.

Ето какво съобщи за „ Петел ” Енгибаров:

„ Тотално доминирахме и не заслужавахме да страдаме. Изтървахме, обаче положения, както до почивката, по този начин и през второто полувреме. За похлупак пристигна и тази обикновена неточност на вратаря Марков.

Ние си я знаем нашата остаряла уязвимост – да пропущаме положения. Трудно осъществяваме голове, а когато водим играта и не отбележим най-малко една от многочислените основани обстановки, сами си вършим мача комплициран.

Отбори като Светкавица би трябвало да ги побеждаваме с лекост. Видяхте, че те нямаха голово състояние и вкараха след наша неточност.

Доволен съм, че момчетата търсиха до последно успеха, демонстрираха темперамент и справедливо победиха. Ще си създадем заключения и извлечем поучения, тъй като желаеме непрестанно да се подобряваме и да се развиваме в вярната посока като тим. ”

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР