След онази оценка на премиера Бойко Борисов за председателката на

...
След онази оценка на премиера Бойко Борисов за председателката на
Коментари Харесай

Георг до Цвета - плонж преди разстрела

След онази оценка на премиера Бойко Борисов за председателката на Народното събрание Цвета Караянчева картечарката на ГЕРБ единствено презареди пълнителя. А какво ли би направил младежкият му водач Георг Георгиев, в случай че шефът се изпусне за него? Ами същото - с картечница, ориентирана към протестиращите.

Поредната кадрова калинка прочее е заместник-минстър на външните работи, само че си пада повече по вътрешните. Завчера, чул-недочул подправената вест на Българска национална телевизия, че "организаторите на антиправителствените митинги са оповестили свикването на Народен съд на площад "Народно заседание ", Георгиев свика незабавен брифинг. На него се развихри като същи Никола Петков, като че ли съдът е към този момент призован и ще го мори тричленка.

"България за следващ път страна очевидец на една доста мрачна и грозна отпратка към предишното. Това, че бяхме осведомени по какъв начин ще бъде призован национален съд от уредниците на митингите, ни подухва едни доста грозни и тъжни мемоари. Едни тъжни мемоари от тоталитарното минало, с което България от толкоз доста години се пробва да скъса. Демокрацията, мирът, стабилността не допускат това да приказваме за кървава кавга, за бесила и за убийства. Ако желаеме през днешния ден да вървим дружно, единни по пътя на напредъка, няма по какъв начин да си позволим националният съд да бъде факел, който да гори по българските улици ", изстреля Георг.

Основният сектор на този човек във Външно е битката с антисемитизма и езика на омразата. Вероятно по тази причина не се извини за пльосването по очи, откакто се подхлъзна в опит да плонжира. Иначе апели за национален съд има най-малко от две десетилетия на прехода, който осъди предходния. При тази демократична оправия по-крайните ограничения май са си напълно на място, тъй като пандизите не правят работа. Ама Георг е демократ и властта му се услажда.

Пред дни се възмути от фотография от хотел в Слънчев бряг, на чийто вход притежателят турил надпис: "Само за бели. Животът на белите има значение ". "Как може да има хотел за джендъри, за хора без деца, единствено за гейове, пък не може да има хотел за бели?! ", попита хотелиерът. И тук на сцената още веднъж рипна Георг: "Варварска демонстрация! Не бих го характеризирал по различен метод ".

Ние пък нямаме подозрение, че младежът на ГЕРБ ще прогласи за богоугодно дело решението на холивудската киноакадемия да наложи още по-сурови "стандарти за разнообразие " при раздаването на Оскарите. А точно - да удвои броя на цветнокожите, дамите, хората с увреждания, гейовете, лесбийките и транссексуалните на екрана и в екипите, създаващи филмите. Не покриеш ли сандартите - филмът ти не коства.

Иначе Георг громи всичко протестиращо - от президента "Руменчо " и "Румбата ", който "зове за протест и гражданска война " в услуга на "зли корпоративни ползи ", до всеки, който клати кабинета, с цел да изпаднела страната "в безтегловност ". Да, и на нас хотелската колекция на протестните водачи извънредно ни левее. Но пък и извънредно ни нервират меките политически китки в ръководещата десница. Затова ще приключим със информация от Уикипедията.

Ибрикчия е чиновник на, който самичък прави дейностите по подмиването и подсушаването на задните елементи на господаря си. Поради размера на свитата от ибрикчии, след това се основава и длъжността „ Главен ибрикчия “, който е и едно от най-доверените лица на султана, поради спецификата на отговорностите му. Човекът на върха на империята, султанът, е имал не един или двама ибрикчии, а цяла „ сюрия “, предвождана от „ Главния ибрикчия “ – истински сановник в „ храма “ на султана. По-заможните (и надлежно разположените по-високо в обществената йерархия) жители на империята, са имали прислуга – ибрикчии, които са взели участие в ритуала на подмиването – подливали са с ибрика, подсушавали са с кърпи задника на господаря си, пръскали са го с ориенталски аромати.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР