След огнехвъргачка, текила и комплект за нея, свирки, преносими батерии

...
След огнехвъргачка, текила и комплект за нея, свирки, преносими батерии
Коментари Харесай

Чук за 700 долара е най-новото лайфстайл предложение на Tesla

След огнехвъргачка, текила и комплект за нея, свирки, портативни акумулатори и катарами за колани, най-новото предложение в гамата начин на живот артикули на Tesla е CYBERHAMMER, чук който ще бъде разполагаем в лимитирана серия.

До момента, CYBERHAMMER бе притежание единствено за притежатели на провокативният CYBERTRUCK, само че в този момент Tesla го предлага и на " простосмъртните " почитатели на марката на цена от 700 щатски $.

" Готови или не, IT’S HAMMER TIME ", анонсират от Tesla. " Сега разполагаем за по-широка публика, нашият лимитиран CYBERHAMMER отбелязва представянето на , когато Франц употребява чук, с цел да покаже здравината на екзоскелета от неръждаема стомана на автомобила. Проектиран от TESLA DESIGN STUDIO и изработен от стомана, CYBERHAMMER идва с лазерна гравировка на главата, което го трансформира в колекционерски ".

CYBERHAMMER ще бъде създаден в тираж от 800 екземпляра, като от Tesla категорично споделят, че чукът не е изработен за удряне по твърди повърхности, а единствено за проява или приложимост във фитнеси.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР