След обновяването на най-малкия Mercedes A-Klasse, германците дадоха последен шанс

...
След обновяването на най-малкия Mercedes A-Klasse, германците дадоха последен шанс
Коментари Харесай

Mercedes обнови единствения си миниван

След обновяването на най-малкия Mercedes A-Klasse, германците дадоха финален късмет и на единствения миниван в своята гама B-Klasse. Моделът също бе освежен за моделната 2023 година, като евентуално това ще е и последният път в който ще забележим нещо ново за непопулярния модел. Все още няма публична информация, само че множеството клюки, а също по този начин и продажбите допускат, че моделът ще е на пазара още малко време.



Промените, сходно на A-Klasse се състоят главно в нова визия, дължаща се на ревизирани фарове и стопове с LED технология, както и нови брони с нов дизайн за предната решетка. Стандартно могат да бъдат поръчани и 10 цвята, както и специфични цветове на по-висока цена. За почитателите на визията, B-Klasse може да се конфигурира и с AMG пакет с по-агресивна визия или най-малко доколкото такава може да бъде реализирана за миниван.



Интериорът на процедура остава неизменен с MBUX системата на марката, която общоприетоо идва в настройка със 7-инчов екран пред екрана и 10.25-инчов в централната част, както и алтернатива за подмяна на по-малкия екран с еднакъв по мярка на другия. Промени по моторите има единствено при версията с plug-in хибридно задвижване, която прибавя 7 конски сили към своята мощ.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР