След няколко успешни общи концерта в страната КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ,

...
След няколко успешни общи концерта в страната КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ,
Коментари Харесай

КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, COOL DEN и NO MORE MANY MORE за пръв път в Лондон

След няколко сполучливи общи концерта в страната КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, COOL DEN и NO MORE MANY MORE още веднъж се сплотяват на една сцена. Този път вълшебното бг комбо ще зарадва почитателите в Лондон с концерт в The 100 Club на 16 юни

Сънародниците ни, които живеят в Лондон, ще имат опция да се насладят на печелившата симбиоза сред три настоящи български рок банди, които пеят на родния си език. В меката на рокендрола живеят близо 30 000 българи, които обичат българската музика. След като няколко пъти забавляваха публиката в София, COOL DEN, NO MORE MANY MORE и КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, излизат отвън рамките на страната, с цел да се срещнат с почитателите си във Англия.
-->
Свободни, дръзки и непреклонни, близки по послания и внушения, КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, COOL DEN и NO MORE MANY MORE стоят устойчиво в тази предстоящо съответна стратегия. Бандите ясно показват обществената си позиция, а текстовете им - видимо отражение на всекидневието, разкриват огромни истини за живота.

Най-опитните в това трио, NO MORE MANY MORE свирят различен рок с ефектни хип-хоп детайли и обществени текстове, в които не се опасяват да изразят своята мощна и дейна гражданска позиция и мнение. Типичните за тях мелодии и мъжки двугласия участват и в трите им сегашни албума. Групата работи по своя четвърти албум, който следва да излезе през 2023.

Непокорни бунтари и изобретателни новатори, COOL DEN са най-младата група в триото. За късата си история, те към този момент имат два сполучливи албума зад тила си. „ Може да звучи смешно, само че музиката постоянно би трябвало да е органична и естествена. За мен постоянно е било естествено някоя обществена тематика да задвижи креативната ми сила. “ споделя Никола Симеонов – фронтмен и китарист на бандата, която свири „ песни за хората “.

Носещи като емблема блясъка и силата на фронт дамата си, КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ бързо се трансформират в една от най-популярните и обичани настоящи български рок групи с текстове на български език, които не стопират да прави нови песни. „ Бутиковото гурме “, както Керана назовава музиката си, доближава до все по необятна аудитория и превзема изрично българската рок сцена. С чисто нова ария и видео – и изцяло разпродаден концерт в София, КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ се отравят към Острова.

Настроени на една и съща периодичност и със мощен прочувствен заряд, КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, COOL DEN и NO MORE MANY MORE стъпват на сцената на именития The 100 Club на 16 юни 2023 в 19:00.  

Събитието във фейсбук е тук:

Билетите са в продажба: и

 

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР