След няколко изключително концептуални броя, посветени на Италия и борбата

...
След няколко изключително концептуални броя, посветени на Италия и борбата
Коментари Харесай

Великата красота на Паоло Сорентино оживява във Vanity Fair

След няколко извънредно концептуални броя, отдадени на Италия и битката й с ковид, италианското издание на още веднъж изненада прелестно освен читателите си, само че и почитателите на киното. Новият брой, който към този момент е на пазара, е напълно под креативното управление на гениалния режисьор, а вдъхновението идва от най-емблематичния му филм. И който го е гледал, би могъл да бъде сигурен, че изданието, което държи в ръцете си ще бъде извънредно.



Снимка: Courtesy of Gianni Fiorito

Почеркът на Сорентино е деклариран още с корицата, на която виждаме навалица от розови фламинга на фона на Испанските стълби в Рим, снимани от фотографа Алекс Майоли. Една сюрреалистична визия, която припомня за творчеството на самия режисьор, само че има за цел да предизвика въображението ни и да отвори сетивата ни за всичко това, което ни чака след пандемията. Точно по тази причина и броят носи заглавието „ Фаза 4 “ – моментът, в който освен, само че и целият свят стартира последователно да се разсънва от изолацията. Моментът, в който имаме потребност малко повече от хубост и оптимизъм, с цел да дадем рестарт на живота си. А от списанието предизвикат читателите да се включат със своя персонална снимка, която демонстрира тяхното виждане за бъдещето, употребявайки #face4 .



Снимка: Courtesy of Janus Films

Специално за този брой Рим отваря някои от огромните си културни институции, а срещата на Сорентино с невероятния Паоло Конте се трансформира в един прочувствен диалог. Не по-малко забавен е разказът на Изабела Роселини, която искрено споделя своята алегория за хубостта посредством спомените за родителите си Ингрид Бергман и Роберто Роселини, нейното място в света на киното и новата й роля на деятел.

Изключително звездна е компанията на режисьора във Vanity Fair, тъй като в списанието да споделят свои мемоари и прекарвания, свързани с италианската хубост, той кани още, Дженифър Лорънс, Кейт Бланшет, Уилям Дефо, Уес Андерсън, Джейн Фонда, Джон Малкович, Джуд Лоу, Кристофър Уолц, Рейчъл Вайс, Уди Харелсън, Ким Катрал и Натали Портман.

В стилната секция се включва ексцентричния креативен шеф на Gucci – Алесандро Микеле, а особено за изданието една от най-влиятелните дами в актуалното изкуство –, основава извънредно произведение и отговаря на въпросите на Паоло Сорентино. Да, желаеме го този брой, незабавно!

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР