След началото на войната в Украйна, голяма част от руснаците

...
След началото на войната в Украйна, голяма част от руснаците
Коментари Харесай

Картите Таро предказаха, че войната в Украйна ще спре с помощта на жена. А коя ли е тя?

След началото на войната в Украйна, огромна част от руснаците се обърнаха към предказания на разнообразни гадателки, които предсказват бъдещето с картите Таро. В огромна част от гаданията на съветските пророчици се твърди, че спасението лежи на плещите на дами.

Гадателките единомислещо настояват, че идват сложни времена за руснаците, само че огромна част от тях предвиждат, че в близко бъдеще следва решение на въоръжения спор. Според прогнози, направени към 1-ви март, предстоят дълги договаряния, които ще доведат до съглашения.



Вчера, а огромна част от потребителите на съветските обществени медии видяха в нейно лице русата жена от картите Таро, които предсказали, че намесата на светлокоса жена ще бъде повратен миг за войната с Украйна и че той ще се случи точно на 14-ти март.



“Ща не ща, стартирам да имам вяра на картите Таро. Помните ли русокоската от прогнозите, с помощта на която ще се случи преломен миг на 14-ти март? Моля, запознайте се с Мария Овсяникова - героинята на нашето време.” - написа един от потребителите на Туитър.



Предишните догатки на съветските медии бяха, че е допустимо смяната да настъпи с намесата на Англия, защото отпред на монархията там стои точно кралица Елизабет II.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР