След многократни предложения от Министерството на отбраната за капитулация и

...
След многократни предложения от Министерството на отбраната за капитулация и
Коментари Харесай

Какво чака войниците в Азовстал. Говори експерт

След многократни оферти от Министерството на защитата за капитулация и непрестанни отводи в отговор, украинските военни, които се заселиха на Азовстал, имат единствено едно бъдеще - цялостно заличаване. 

Това мнение изрази военният наблюдаващ Виктор Баранец.

В изявление специалистът означи, че щурмуването на централата е извънредно сложна задача, предава " Блиц ". Има доста укрепени места, високи стоманобетонни стени и заобиколени от тях „ коридори ”. Както беше обявено по-рано от Министерството на защитата, в тях могат да се укрият към 2,5 хиляди души личен състав от въоръжените сили на Украйна.

Баранец напомни, че съветската страна неведнъж приканва украинските бойци да се предадат - сходно искане насочи и ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров. Но се оказа безплодно. Ето за какво, означи той, командването на Руската федерация е решило да " изпуши " подземните служащи отдолу под земята, употребявайки най-силните бомби.

Тези, които са съумели да излязат от постройката, оповестяват, че там привършват доставките. Затова съветските военни се пробват да предизвикат съперника да постави оръжие.

" Всеки, който стои в тези стоманобетонни дупки на Азовстал, е предопределен да вземе присъединяване великански всеобщ гроб. Ние предложихме живот на тези хора - те отхвърлят ", сподели военният специалист.

Той уточни, че украинските бойци са помолили Зеленски да изпрати помощ, само че той е отказал.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР