Министерството на туризма ще отпусне финанси за провеждането на традиционния

...
Министерството на туризма ще отпусне финанси за провеждането на традиционния
Коментари Харесай

Министърът на туризма пристигна във Враца, за да спасява похода По пътя на Ботевата чета /снимки/

" Министерството на туризма ще отпусне финанси за провеждането на обичайния Ботев поход ", това заяви на посещаване във Враца отрасловият длъжностен министър Евтим Милошев.
Вчера се наложи той да дойде в града ни, с цел да реши незабавния проблем с похода " По пътя на Ботевата чета Козлодуй-Околчица ", който регионалният шеф на Враца Надя Донкинска изпитва усложнения да провежда.
Припомняме, че преди няколко дни BulNews писа за бъркотията, която губернаторката е направила към подготовката на Ботевия поход.



Всъщност такава организация се оказва, че няма. До провеждането на най-важното събитие в района през това време от годината остават 5 дни, а подготовката за него стига единствено до обезпечената здравна помощ.
Вчера обаче отрасловият министър бе безапелационен, че поход ще има и макар че до започването му остават броени дни ще бъде направено каквото е належащо, с цел да свършат работата на провалената Донкинска.
Евтим Милошев срещна и с представители на бизнеса в района. Беше разисквана тематиката за развиване на Северозапада, като туристически център.
„ Трябва да се направи повсеместен туристически артикул за развиване на туризма и инфраструктурата. По този метод туристите от страната и чужбина ще бъдат посрещнати с усета на България “, сподели министър Милошев.
Според него единствената причина, която стопира бързото развиване на туризма в тази част от страната, е административната тежест, която пречи на самоинициативите и добави, че страната е дебитор на Северозапада.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР