След месеци тийзъри чрез различни скици, снимки и видеа, Volkswagen

...
След месеци тийзъри чрез различни скици, снимки и видеа, Volkswagen
Коментари Харесай

Volkswagen Amarok дебютира с нова визия и 300 конски сили

След месеци тийзъри посредством разнообразни скици, фотоси и видеа, Volkswagen най-сетне показа второто потомство на своя пикап Amarok. Новият модел споделя платформа с актуализирания Ford Ranger, само че със свои дизайнерски език и разнообразни разновидности за задвижване. Моделът се предлага и в няколко равнища на съоръжение, които оферират разнообразни улеснения, повече за които ще разберете надолу в текста.



Започвайки със стайлинга, Amarok се отличава от своя предходник фрапантно с нови светлини, които идват общоприетоо с LED Matrix технология, ризница с огромен отвор, която „ прелива “ в решетката, както и относително квадратни форми. Задните светлини също са напълно нови, а сред тях виждаме и огромен надпис AMAROK върху вратата на товарната част.



По отношение на размерите, пикапът е пораснал доста и може да се похвали с междуосие от 3270мм (със 173мм повече от преди), като това се отразява основно на пасажерите в задната част, които към този момент имат повече място за краката. Цялостната дължина е повишена с 96мм, като това се дължи на скъсените предна и задница, което от своя страна би трябвало да помогне при по-големи наклони отвън пътя. Пикапът може да тегли до 3500 кг, а товароносимостта му е увеличена до 1160 кг.



Задвижването се обезпечава от няколко разнообразни мотора, започващи от 170 конски сили за общоприетия дизелов мотор, преминавайки през 209 конски сили за версията с две турбини и достигайки до върховия 3.0-литров V6 с 241 конски сили или 250 конски сили според от пазара. Ще се предлага и бензинова версия с 302 конски сили и 2.3-литров бензинов мотор. В взаимозависимост от мотора, клиентите ще избират сред задно задвижване и 4х4, както и механична трансмисия и 10-степенна автоматизирана.



Интериорът е заложил напълно на новите технологии, като комбинира детайли от Volkswagen и Ford. Воланът да вземем за пример е добре прочут от модели на немския производител, до момента в който зад него откриваме цифров километраж дело на Ford. В средата на таблото е ситуиран и 12-инчов отвесно насочен екран, който поддържа инфотеймънт системата SYNC. От Volkswagen разкриват, че модела има над 20 нови системи за асистиране на лидера, в това число адаптивен круиз надзор и система за различаване на пътните знаци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР