След месеци на задълбочени изследвания и тестове в лабораториите на

...
След месеци на задълбочени изследвания и тестове в лабораториите на
Коментари Харесай

За силен имунитет препоръчват приема на ПРОБИОТИК кисело мляко PROWAY

След месеци на задълбочени проучвания и проби в лабораториите на Ел Би Булгарикум беше основан нов български млечен артикул по неповторима технология.

Като страж на истинската българска закваска и собственик на богата сбирка от 1000 разнообразни микроорганизми с потребни за организма свойства, Ел Би Булгарикум добави своята специфична селекция от здравословни артикули Proway с ПРОБИОТИК кисело мляко.

Продуктът е създаден по модерна технология с българска закваска Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus и особено прибавен пробиотичен вариант Lactobacillusplantarum с изпитани и патентовани свойства. За да отговори на актуалните упования на своите клиенти, ПРОБИОТИК кисело мляко Proway е създаден и с висока масленост 4,5%.

Той се отличава от останалите ни обичайни кисели млека, тъй като има по-фин и гальовен млечнокисел усет, посредством който могат да се усетят положителните бактерии в организма.

Освен добре познатите свойства на киселото мляко, новият артикул предлага на потребителите и спомагателни изгоди.

Доказаният антиоксидантен резултат на варианта, прибавен в млякото стопира развиването на свободните радикали и забавя стареенето на организма. Благодарение на високата преживяемост и мощна адхезионна дарба, която има Lactobacillusplantarum, продуктът се грижи и за естественото действие на чревната ни микробиома като не разрешава прикрепяне на патогенни бактерии в стомашно-чревния тракт и по този начин спомага за построяването на мощна имунна система .

ПРОБИОТИК кисело мляко Proway на Ел Би Булгарикум се предлага в общоприета разфасовка от 400 гр. и е подобаващ за постоянна и продължителна консумация от цялото семейство.

Mоже да го откриете във всичките ни фирмени магазини в София и Видин, както и в част от огромните вериги в страната.

Повече информация прочетете на уеб страницата ни
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР