След края на шоуто „Ергенът“ зрителите живо се интересуват дали

...
След края на шоуто „Ергенът“ зрителите живо се интересуват дали
Коментари Харесай

Ето я истинската жена на Ергенът

След края на шоуто „ Ергенът “ феновете живо се интересуват дали фитнес гуруто Виктор Стоянов е почнал сантиментална връзка с усмихната брюнетка Александра Гърдева. Хора от обкръжението на Стоянов разкриват, че той в действителност е срещнал любовта, само че не и измежду девойките в „ Ергенът “. Приятелката му е на 25 години, споделя се Мария Тарашманова и се изявява като инфлуенсърка и влогърка.

Тя обича да пътува по света и у нас, като споделя красиви фрагменти от прекарванията си в обществената мрежа. Неотдавна с Виктор са били дружно в Нидерландия, постоянно обикалят и из България в обща компания. Прави усещане, че те си харесват взаимно фотосите в инстаграм, само че съгласно осведомени към момента не желали да се разкриват обществено като двойка.

Ергенът изчаквал шумът към него да стигне и чак тогава да показа новата си възлюбена, отбелязва "Уикенд ". Интересна детайлност е, че влюбените са почнали случка още преди фотосите на предаването, но заминаването на Стоянов за Турция ги отдалечило. Той към този момент бил подписал контракт и реклами с негово присъединяване дори вървели по малкия екран, тъй че нямало накъде да мърда.

Мария не била изключително щастлива от този факт, но се надявала, че Виктор ще си тръгне без дама, както и се случило след това. Инструкторът бързо открил, че с победителката Капитонова нямат допирни точки, и се върнал при тръпката си Тарашманова, която го приела с отворени прегръдки. Мария подкрепяла с две ръце всяко негово начинание. Според осведомени нежната русокоска била доста деликатна и проявявала схващане към Стоянов и ненадейно връхлетялата го популярност, а той имал потребност тъкмо от такава жена до себе си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР