След кратка пауза заради мачовете на националните отбори, Шампионската лига

...
След кратка пауза заради мачовете на националните отбори, Шампионската лига
Коментари Харесай

Шампионска лига се завръща. В Милано треперят

След къса пауза поради мачовете на националните тимове, Шампионската лига още веднъж е тук! Най-силният европейски клубен шампионат продължава с 8 мача от третия кръг на груповата фаза.

Ранните конфликти от 19:45 ч. опълчват белгийския " Брюж " на " Манчестър Сити ", а в Турция " Бешикташ " посреща " Спортинг ". " Гражданите " от Манчестър би трябвало да се борят за точки, защото и днешният им противник, и " Пари Сен Жермен " са преди тях в групата. " Бешикташ " и " Спортинг " пък са с по две загуби, а точно този дуел евентуално ще дефинира кой от двата отбора ще продължи да играе в европейските клубни шампионати и след Нова година.

Снимка: Reuters

В същите групи, само че от 22:00 ч. " Пари Сен Жермен " ще се опита да нанесе трета загуба на " Лайпциг " и най-сетне да потвърди, че звездите Лионел Меси, Килиан Мбапе, Неймар и компания могат да се оправят с провокации дружно.

Снимка: Reuters

" Аякс " и " Борусия " Дортмунд ще си съперничат за първото място в своята четворка, откакто не позволиха неточности в предходните си два мача.

Безспорно почитателите на футбола в Милано ще треперят и ще стискат палци за своите любимци - и от " Милан ", и от " Интер ". И двата отбора се нуждаят от животоспасяващи точки.

Снимка: Reuters

" Росонерите " не съумяха да завоюват нищо против " Ливърпул " и " Атлетико " Мадрид. Ред е на негостоприемния " Порто ". Тимът от Португалия сигурно няма да се даде без пердах и ще брани третото си място във краткотрайното класиране със зъби и нокти.

Снимка: Reuters

В същото време " Интер " приема приятната изненада в шампионата " Шериф ". Отборът от Молдова съумя да вземе скалпа на " Реал " Мадрид и " Шахтьор " Донецк, а в този момент потрива ръце за още един триумф!

Без подозрение дербито на кръга през днешния ден е сред " Атлетико " и " Ливърпул " в Мадрид. Двата отбора се срещнаха на осминафинал през 2020 година и след два напрегнати мача и продължения испанците продължиха напред в конкуренцията. Фаворит няма, макар че мърсисайдци сигурно се радват на извънредно ефикасна игра в последните седмици.

Снимка: Reuters

Последен, само че не по значимост, е мачът сред " Шахтьор " Донецк и " Реал " Мадрид. Двете " жертви " на дебютанта " Шериф " ще се опитат да оправят нещата и да натрупат точки. Кой обаче ще сполучи?

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР