След като вече няколко пъти видяхме 17-годишната да дефилира за

...
След като вече няколко пъти видяхме 17-годишната да дефилира за
Коментари Харесай

Малката Белослава на големия моден подиум, вече и за Dior!

След като към този момент няколко пъти видяхме 17-годишната да дефилира за фешън къща Chanel (като първия път бе определена персонално от ), неотдавна я видяхме в ревютата на още няколко огромни имена в промишлеността. Снощи Бел направи дебюта си и за Christian Dior по време на Седмицата на модата в Париж.
               
on Sep 24, 2019 at 12:46pm PDT

На миналата Седмица на модата в Милано пък моделът на „ Ивет Фешън “ се появи на подиума по време на стилните шоута на Emporio Armani, Sportmax и Dolce&Gabbana.  Италианското фешън дуо назова последната си сбирка „ Сицилианска джунгла “, а oт първия ред шоуто следиха ослепителната, актрисата София Вергара и кметът на Милано Джузепе Сала. Ние имаме вяра, че пътят на Белослава в модата занапред стартира и ще имаме още доста мотиви да следим стъпките й по котешката пътека.

Тя обаче не бе единствената българка на подиумите в  – топмоделът на „ Ивет Фешън “ София Маджарова дефилира на ревюто на Maison Margiela, както и в това на нашумялата италианска марка Drome. София към този момент е дефилирала на седмиците на модата в Лондон, Париж и Милано и работи за стилните марки Iceberg, Roberto Cavalli и Helmut Lang. 
               
on Feb 20, 2019 at 10:59pm PST

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР