Баба Марийка от Пловдив се е поминала тия дни в

...
</TD
>Баба Марийка от Пловдив се е поминала тия дни в
Коментари Харесай

Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина

Баба Марийка от Пловдив се е поминала тия дни в своята... бърлога (само по този начин може да се назова това, което в миналото е било неин апартамент!). Това заяви за Plovdiv24.bg Ангел Грънчаров, който от години се занимаваше с нейния случай ().

И добави:

" Обади ми се, с цел да ми заяви тъжната новина, нейната щерка в Германия. На нея пък се е обадила полицията, която е била известена за хипотетичната й гибел от съседите на клетата самотна жена. Погребалната организация още не е съумяла да изнесе тленните й остатъци от това, което в този момент съставлява тогавашният й апартамент.

Бог да я елементарни! А нас дали ще ни елементарни Бог за това, че не пожелахме да се възползваме от дадения ни от Него късмет да покажем, че сме индивиди, аз не знам...

Никой не е схванал дни наред за гибелта й, както и можеше да се допусна. Аз също вървях преди няколко дни у нея, вратата й беше залостена от вътрешната страна, чаках близо час да излезе, не излезе, аз си потеглих, а тя към този момент е била умряла. След към месец щеше да навърши 92 година "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР