След като вече десетина дни актрисата Диана Димитрова завоалирано твърди,

...
След като вече десетина дни актрисата Диана Димитрова завоалирано твърди,
Коментари Харесай

Диана Димитрова си намери нова мишена. Скочи още един голям актьор

След като към този момент десетина дни актрисата Диана Димитрова завоалирано твърди, че преди 5 години сътрудника й Юлиан Вергов я е пребил на снимачната площадка на сериала " Откраднат живот ", в неделя тя нападна и близкия му другар и съидейник Владимир Карамазов. Причината - в изявление преди дни за Радио " Фокус " водещият на " Сървайвър " обществено взе страната на Юлиан, заяви Лупа.бг.

Това предизвика Диана Димитрова да напише следния пост в неделя: " Слушах изявлението на Владимир Александров (това е същинската фамилия на артиста, б.ред.) Не го познавам в персонален проект. Имаме разменени по три реплики отвън сцените, които сме снимали. 2017 година, той не беше част от екипа на продукцията. Сигурно ми е следил телефона... или ми е светил, без аз да знам. Чудя се, дали ще му е толкоз радостно, когато истината лъсне. Когато, цялата истина лъсне в елементи.
-->
От изявлението останах с усещането, че ТОЗИ артист, стартира да пелтечи и да се задавя в думите си, откакто се загатна моето име. А на въпроса на журналиста ``След 5 години?``, оставям сами да прецените, какво значи възклицанието ``А`` и каква рекламация за ерудираност носи. (по моя край овчарите по сходен метод подвикваха овцете)

П.С. Съжалявам, че се отказвате от актьорската специалност, само че мисля, че не е огромна загуба. "

В изявление за " Фокус " Карамазов посъветва хората да не прибързват да си вършат неверни заключения за абсурда с Диана Димитрова.

Много постоянно хората взимат отношение към нещо, което въобще нито знаят за него, просто четат някакъв статус във " Facebook “, взимат го за чиста монета, и към този момент взимат страна, почват да пишат. Това са цялостни нелепости. Аз това го приписвам на просветеност, такава някаква междинна просветеност на хората. Ако ти си над междинната просветеност, постоянно ще си зададеш някакви въпроси ", разяснява Карамазов.

" Това по този начин ли е, другата страна какво, има ли друга страна – дано да чуем преди да вземеш ти изрично мнение. Така е и за Народния спектакъл, по този начин е в този скандал. Хора, които хал хабер си нямат, това все едно в някаква фабрика за търлъци… ", сподели известният артист.

    " Аз знам какво се случи в този спор, даже в същността, и мога да кажа, че нещата въобще не са такива, каквито тази актриса ги посочва. Аз към този момент мисля, че тъкмо като стартират всички тези разкрития, хората ще научат доста неща, които това момиче сега ги икономисва.

Не мога да схвана за какво. Не мога да схвана за какво тя отива натам. Наистина не мога. Това нещо за мен е неразбираемо.

    Защото тя в цялата тази история тя също има виновност, и то не дребна. И забавно по какъв начин по този начин един човек хваща да прави някакъв скандал, в действителност не мога да схвана ", сподели още акьорът и недоумява за какво Диана Димитрова прави това 5 години след случката.

" Според мен, там някой й е таковал, че доста е съвременна цялата тази работа, и че тя даже нещо за професора си във ВИТИЗ стартира. Това са към този момент безусловно идиотщини ", даде мнението си звездата на Народния спектакъл.

" Има строги преподаватели и в случай че тези преподаватели не са строги, няма по какъв начин ние да станем артисти. И в действителност това, че един учител е от строгите, и на теб това също не ти изнася, ами стани и напусни. Плюс това, тя това е и направила, доколкото си припомням от този учител.

И не мога да схвана какъв е толкоз казусът. Да, по този начин са. Много от режисьорите има, които се държат по-строго, по-грубо. Но желая да ви кажа, че аз мога непосредствено да заявя, че тъкмо тези режисьори са ме построили като експерт подобен, какъвто де да знам. Аз одобрявам това, което върша, по метода, по който го върша ", сподели още
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР