След като седмицата на мъжката мода беше отменена поради пандемията

...
След като седмицата на мъжката мода беше отменена поради пандемията
Коментари Харесай

Седмицата на модата в Париж през септември

След като седмицата на мъжката мода беше анулирана заради пандемията на Коронавирус при започване на тази година, постоянното обмисляне ще стартира още веднъж през септември.

Според изказване, издадено от Федерацията на висшата мода, Парижката седмица на модата ще се завърне през септември за дамските пролетни сбирки пролет / лято 2021.

Допълнителни детайлности за графика и участниците не са оповестени, само че шоутата ще се проведат сред 28 септември и 6 октомври.

В изказването на Федерацията се прибавя, че събитието „ ще бъде съобразено с рекомендациите на обществените органи. "

Седмица на мъжката мода, както и на висшата мода ще бъдат проведени онлайн през юли. Колекциите ще бъдат показани под формата на филм или видео, напомня организацията.

Кризата от ковид докара до това, че марките търсят нови и новаторски способи да показват своите сбирки за седмицата на модата.

Лондон провежда събитие, което се организира напълно онлайн по-рано този месец, до момента в който Бърбъри разгласи проекти за шоу в " British outdoors " през септември. Очаква се и седмицата на модата в Милано също да продължи през септември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР