След като пропусна почти цялата подготовка, Кристиано Роналдо все пак

...
След като пропусна почти цялата подготовка, Кристиано Роналдо все пак
Коментари Харесай

Пълният Олд Трафорд аплодира Роналдо, Юнайтед извъртя 1:1 с Райо Валекано

След като пропусна съвсем цялата подготовка, Кристиано Роналдо въпреки всичко взе присъединяване в последната контрола на Манчестър Юнайтед - против Райо Валекано (1:1) пред цялостните трибуни на “Олд Трафорд”. Нападателят стартира като титуляр, само че изкара единствено едно полувреме, защото до момента въобще не беше играл през лятото.

Независимо че очевидно се пробва да напусне Юнайтед, CR7 беше посрещнат чудесно от почитателите, които го приветстваха още пред стадиона, а и след това вътре на него. Оказа се, че откакто в петък той разгласи, че ще вземе присъединяване в тази инспекция, са били продадени цели 29 000 билета.

На терена Роналдо зае позиция на върха на офанзивата в скица 4-3-3 с младите Таит Чонг и Алехандро Гарначо по крилата. 37-годишният голаджия обаче ще се запомни единствено с един пропуск в 12-тата минута, когато стреля над гредата.

Амад Диало, който размени Роналдо, изведе домакините напред в 48-ата минута, само че в 57-ата Алваро Гарсия изравни. Испанците удариха и греда посредством някогашния нападател на Юнайтед Радамел Фалкао.

На топло посрещане се радваше и Ерик загар Хаг, който за първи път излезе на " Олд Трафорд " в ролята си на управител на клуба.

В събота Манчестър Юн отстъпи с 0:1 от Атлетико Мадрид в друга инспекция, която се игра в Осло. Днешните стартовите 11 бяха напълно нови спрямо въпросния дуел в Норвегия, като късмет получиха и някои от младите състезатели като Чонг, Гарначо, Джеймс Гарнър и Итън Леърд, а на вратата стартира 36-годишният Том Хийтън. Много положителни усещания оставиха 17-годишният Гарначо, Кристиан Ериксен, Леърд и Лисандро Мартинес.

Така “червените дяволи” завършват предсезонните контроли с актив от три победи, две равенства и едно проваляне. Отборът започват в Премиър лийг тъкмо след седмица (7 август) с домакинство на Брайтън.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР