След като приключи проверката ще се разбере дали има виновен

...
След като приключи проверката ще се разбере дали има виновен
Коментари Харесай

Мануил Манев от ГЕРБ посочи кое е най-тежкото политическо престъпление

След като завърши инспекцията ще се разбере дали има отговорен зам.-министър на превоза. За мен казусът е, когато има двоен стандарт, а в ГЕРБ подобен няма. Това сподели депутатът от ГЕРБ Мануил Манев в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Най-тежкото политическо закононарушение е да купиш гласове. Там има повдигнато обвиняване. В същото време при половината неща не приказваме за обвинявания, а за казани неща “, добави той. „ ГЕРБ се разграничава от хората, върху които има леке, а при Българска социалистическа партия ние поддържаме нашия народен представител, само че ще върнем дарението. Когато кажеш, че поради думите на някой, той би трябвало да понесе отговорност, а в действителност има подозрение и някакви петна - не можеш да внасяш двойни стандарти. Това е кардинално. Когато искаш оставки, тъй като някой твой прочут работел някъде - приложи същия стандарт и в твоята партия “, прикани депутатът от ръководещата партия.

Мануил Манев добави, че всичко това потвърждава приказката „ Всички са маскари “ а от това никой не печели. „ Явно има хора в Българска социалистическа партия, които би трябвало да усетят, с цел да схванат. Ние се опитваме да им кажем от първия миг, в който започнаха да се занимават с просташки злословия, че България няма изгода от това. Трябва да има взаимност в политиката. На това би трябвало да се сложии край “, безапелационен бе той. Корупцията е подобен огромен проблем, който е значим и значителен.

„ С Българска социалистическа партия имаме разлики за метода, с който би трябвало да се оправим с нея. Ние желаеме да осъществим законодателство, което да докара до позитивни резултати в битката с корупцията, само че да спазим Конституцията. Ако тях не ги устройва. Трябва да създадем това почтено към гласоподавателите не зад тила им. Хората ще ни повярват, в случай че има реализиран резултат, когато им покажем работещ орган и наказани отговорни “. „ ГЕРБ поставя на масата своя закон и ще разчитат на поддръжка. Ако се върнем на хидрата корупция - решаването на такива проблеми става, когато службите имат информация, която не споделят. Съществуването на доста структури основава спор на обмяната на информация. Обединяването на структурите значи основаването на един орган, който отстранява казуса. Смисълът на един закон е да сплотява структурите. Единната конструкция ще се бори с казуса “, считат от ГЕРБ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР