След като през изминалата седмица Rolls-Royce показаха произведения в една

...
След като през изминалата седмица Rolls-Royce показаха произведения в една
Коментари Харесай

Официално: Bugatti представи финалната версия на La Voiture Noire

След като през миналата седмица Rolls-Royce демонстрираха творби в една численост Boat Tail и отмъкна купата за най-скъпа нова кола под носа на Bugatti, не щеш ли към този момент втората най-скъпа нова кола беше публично показана във финалната си версия.



Пишем във финалната си версия, защото преди 2 години видяхме нейната осанка, само че характерностите ѝ се пазеха в загадка. Произведеното в една единствена численост La Voiture Noire отдава респект към изгубеното Bugatti Type 57 SC Atlantic, благосъстоятелност на синът на Еторе Бугати – Жан Бугати.



Модерната интерпретация на колата е основана на модела Chiron, като разполага с удължено междуосие и изменен външен тип. Интересни са светлините в предната и задната част, както и шестте накрайника на ауспусите, ситуирани в дифузьора. Колата е напълно решена в въглерод върху който можем да открием безцветно лаково покритите.



За страдание от марката не дават фотоси на интериора, само че знаем че в него доминира кафява кожа и алуминиеви детайли. Все още се пази в загадка кой е притежател на извънредния хиперкар, само че най-вероятно скоро ще стане напълно ясно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР