След като преди няколко дни Hyundai разпространи първото изображение на новото поколение

...
След като преди няколко дни Hyundai
разпространи първото изображение на
новото поколение
Коментари Харесай

Новото Santa Fe на Hyundai ще изглежда така

След като преди няколко дни Hyundai разпространи първото изображение на новото потомство на емблемата си , през днешния ден компанията разпространи още две скици на новата генерация на модела.

От Hyundai разясняват, че новото Santa Fe, което ще бъде показано за първи път пред широка аудитория по време на международното ревю в Женева през март, ще бъде с първокласен и впечатляващ дизайн, който отразява новата дизайн идентичност на SUV моделите на марката.

Основен акцент в дизайна на новото Santa Fe е масивната челна решетка, която е изпълнена съгласно стилистиката Cascading Grille, началото на която беше сложено с новото потомство на i30.

Четвъртата генерация на Santa Fe ще дебютира с величествен пакет новаторски системи за активна сигурност, обединени в семейството Smart Sense. Една от тези системи, която ще бъде пионерна за промишлеността, ще бъде Rear Occupant Alert, която ще регистрира наличието на пасажери на задните седалки и ще предизвестява лидера, когато той напуска транспортното средство.

Друга забавна система при новото поколение на SUV модела на Hyundai ще бъде Rear Cross-Traffic Collision Warning за предизвестие за опасност при излизане от тесни пространства или паркомясто обратно, като при новото Santa Fe системата е надградена със система за автоматизирано задействане на спирачната система.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР