След като официално се закле като кмет на столичния град,

...
След като официално се закле като кмет на столичния град,
Коментари Харесай

На прощаване: Фандъкова остави на Терзиев химикалка, каска и отчет

След като публично се закле като кмет на столичния град, Васил Терзиев се срещна с досегашния градоначалник Йорданка Фандъкова в нейния остарял и негов нов кабинет на " Московска " 33.

Символично завещание остави Фандъкова на наследника си - писалка, с цел да подписва документите, нейната персонална каска, с цел да продължи интензивно да развива инфраструктурните планове, както и доклад за свършеното през последните години.

" От през днешния ден господин Терзиев поема голяма отговорност. Отговорността на кмета е голяма и софиянци чакат от него освен това, което зависи от него, те чакат всичко. Пожелавам му да има разсъдък, да надгражда, с цел да може смяната на нашия град да продължи. Оставям един град с положени здрави основи за съвременна европейска столица ", разяснява пред медиите на излизане от кабинета си Фандъкова.

А в този момент накъде - някогашният към този момент столичен кмет първоначално ще обърне внимание на фамилията си, а по-късно ще се заеме с " социална активност ". Остава и член на партия ГЕРБ.

Като предизвикателство регистрира Фандъкова постигането на обединяване в Столичния общински съвет.

ГЕРБ няма да поддържат предлагането на ПП/ДБ/СС за началник на СОС Борис Бонев , съобщи Фандъкова, а в следствие това удостовери пред News.bg и Антон Хекимян. Доскорошните ръководещи заемат роля на " мощна съпротива " и не издигнаха собствен претендент за ръководител на общинския съвет. Освен Бонев има още трима претенденти - Диана Тонева от Българска социалистическа партия, Красимир Гълъбов от " Възраждане " и Пламен Данаилов от " ИТН ".

По-късно през днешния ден следва скрито гласоподаване, след което ще се види дали някои от тези имена ще събере болшинство зад себе си. При неуспех на избора следва нов опит.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР