След като миналогодишното издание на филмовия фестивал във Венеция се

...
След като миналогодишното издание на филмовия фестивал във Венеция се
Коментари Харесай

Под небето на Венеция – още блясък от червения килим

След като миналогодишното издание на филмовия фестивал във Венеция се организира в по-скромен мащаб, тази година то е извънредно блестящо, изпълнено с дълго чакани кино министър председатели и доста звезди. Не по-малко впечатляващ е аленият килим, по който не стопират да се появяват красиви тоалети, а един от най-стилните тандеми сигурно беше този на Зендея и. Звездите дойдоха в италианския град поради премиера на кино лентата „ Дюн “, като Зендея обра овациите с роклята си на Balmain и обилните бижута на Bulgari. Шаламе пък за следващ път сподели за какво е една от най-стилните млади звезди, откроявайки се този път с тоалет в ламе на Haider Ackerman.
               

Изключително красива беше и Дакота Джонсън в роклята си на Gucci, която мина по аления килим в компанията на Алесандро Микеле, креативният шеф на стилната марка. Актрисата е във Венеция поради премиерата на режисьорския дебют на Маги Джиленхол – „ Изгубената щерка “. Самата Маги бе не по-малко стилна, като с брат й Джейк Джиленхол бяха координирали стайлинга си.
               

Под светлините на града се открои и приказния тоалет на Ребека Фъргюсън, която се беше доверила на Dior.
               

Не можем да кажем същото за Кристен Стюарт, която въпреки и облечена в, не беше от най-добре облечените звезди. Актрисата дойде особено за вълнуващата премиера на кино лентата, в който тя играе принцеса Даяна.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР