След като лятната ваканция свърши и започна завръщането в големия

...
След като лятната ваканция свърши и започна завръщането в големия
Коментари Харесай

3 неща, които трябва да направите сега, за да съживите кожата си

След като лятната почивка свърши и стартира завръщането в огромния град, нашата кожа може да изисква специфични грижи, с цел да се възвърне и резервира своята младост и издръжливост. Времето на излагане на слънце и солена вода може да остави следи върху нея, само че с вярната грижа и артикули, вие можете да продължите да сияете и след лятото. Продължителното излагане на нездравословните ултравиолетови лъчи на слънцето може да аргументи увреждане на кожата, което води до сухота, лющене и несиметричен загар на кожата.

Има няколко значими стъпки, които можете да извършите, с цел да съживите сухата кожа. Един от най-хубавите способи да извършите това е, посредством ексфолиране , което ще помогне за унищожаване на мъртвата, суха кожа и ще разкрие по-светъл и равен загар. Въпреки това е значимо да употребявате гальовен ексфолиант, с цел да избегнете увреждане на кожата.

Друго наложително деяние, с цел да съживите суха кожа, е овлажните  и подпомогнете естествената защитна преграда на кожата. Летните месеци могат да бъдат тежки за кожата, като я карат да губи естествената си мокрота и да се дехидратира. Използването на душ олиото на BABE Laboratorios съдържа хидратиращи съставки омега 3, 6 и 9 киселини, както и масло от соя, инка ичи и витамин F. Това ще помогне да се възвърне естествената преграда на кожата, оставяйки я да се усеща мека, еластична и подмладена.



Към тези промени в метода на живот, включването на нежни хидратиращи съставки в рутинната ви грижа за кожата може да помогне за възобновяване й. Един съвършен артикул, който е под формата на гальовен еликсир  и в контакт с кожата се трансформира в олио е на испанската дермо козметика BABE Laboratorios. Текстурата му е бързоабсорбираща и успокоява незабавно възприятието за опънатост на кожата. Успокоява я и дава чувство за комфорт, което е изключително значимо след излагане на слънце или други външни фактори.



Като следвате тези наложителни правила за грижа за кожата в края на лятото, можете да продължите да блестите до есента и по-късно.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР