След като бяха избрани съдебните заседатели, адвокатите на холивудската звезда

...
След като бяха избрани съдебните заседатели, адвокатите на холивудската звезда
Коментари Харесай

Започнаха пледоариите по делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд

След като бяха определени правосъдните заседатели, юристите на холивудската звезда Джони Деп изложиха позицията му по делото за клюка против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд в съд във Феърфакс, щата Вирджиния, заяви Ройтерс.

Деп заведе делото през 2018 година с иск за 50 милиона щатски $. Той твърди, че Хърд го е наклеветила, като се показа в публикация във в. " Вашингтон пост " за жертва на домашно принуждение. В публикацията не се загатва името на Деп, само че юристът му Бенджамин Чу сподели пред правосъдните заседатели, че е ясно кого е имала поради - холивудската суперзвезда.

Чу посочи, че тя " лъжливо и незаслужено е показала господин Деп като изверг - мъж, който би протегнал ръка на жена. "

Адвокатът на Амбър Хърд - Бен Ротенборн, съобщи, че Деп се пробва да заблуди и да отклони вниманието на правосъдните заседатели с " безумни тайни теории " и подсети за свободата на словото.

Съдебният развой в Съединени американски щати е по-малко от две години откакто Деп загуби дело за клюка против английския таблоид " Сън ", който го назова " бияч на съпруги ". Според съда в Лондон той неведнъж е нападал Хърд и я е предиздвикал да се опасява за живота си.

Деп желае правосъдните заседатели да открият, че Хърд умишлено е направила погрешни изказвания. От своя страна Хърд твърди, че е споделила истината, и че не може да носи отговорност, тъй като публикацията ѝ от 2018 година за домашното принуждение се е отнасяла до въпрос от публичен интерес.

" Вашингтон пост " не е страна по делото.

Деп и Хърд се срещат по време на фотосите на " Дневникът на едно пиянде " през 2011 година и подписват брак четири години по-късно. Хърд упрекна Деп в домашно принуждение, откакто подаде молба за бракоразвод през 2016 година Хърд е известна с функциите си в " Аквамен " и " Лигата на справедливостта. " Тя е предявила личен иск за клюка против Деп с изказванието, че той я е опозорил, като я е нарекъл лъжкиня.

Решението по насрещния иск на Хърд ще бъде взето в границите на правосъдния развой, който може да продължи шест седмици. Хърд желае 100 млн. $ обезщетение от Деп. След решението по делото за клюка в Лондон от ноември 2020 година, Деп беше сменен с датския артист Мадс Микелсен в третия филм от поредицата " Фантастични животни ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР