След години на скандали, изслушвания в Конгреса и като цяло

...
След години на скандали, изслушвания в Конгреса и като цяло
Коментари Харесай

Facebook регистрира спад в броя на дневните си потребители за първи

След години на кавги, чувания в Конгреса и като цяло неприятни настроения, наподобява, че хората най-сетне оставят Фейсбук зад тила си.

Мета, новото име на компанията майка, която обгръща Фейсбук, Instagram, WhatsApp и Oculus, разгласява в сряда доклада си за приходите за четвъртото тримесечие на 2021 година с едно много шокиращо разобличаване, прикрито в планината от бизнес речи. Дневните дейни консуматори на Фейсбук са намалели напълно леко сред последните две тримесечия на предходната година - от 1,93 милиарда на 1,929 милиарда

Това е толкоз незначителна смяна, че е малко мъчно да се забележи на пръв взор при разглеждане на слайдовете с приходите на Мета, само че фактът е налице. Спадът се е случил най-вече в неразбираемата категория " Останал свят ", която в общи линии значи Латинска Америка и Африка. CNBC удостовери, че това е първият сходен тримесечен спад на дневните консуматори в историята на Фейсбук и мрежата не доближава 1,95 милиарда, които анализаторите предвидиха за тримесечието.

Има безчет разнообразни аргументи, заради които спадът се случва. Освен многото кавги, ширещата се дезинформация за Коронавирус, измами и схващането, че уеб сайтът разрешава разпространяването на нездравословни изявления единствено тъй като са известни, анти-Facebook настроенията в публичния дискурс наподобява са на най-високо равнище. Значение имат и многото разногласия за политика, както и терзанието от кражба на персонални данни, настояват осведомени с аудиторията.

A тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР