След германския таблоид Bild много световни медии съобщиха, че Западът

...
След германския таблоид Bild много световни медии съобщиха, че Западът
Коментари Харесай

Войната като нормално състояние: Западът се жалва от високия праг на болка на руснаците

След немския таблоид Bild доста международни медии оповестиха, че Западът е сложил ултиматум на Зеленски: да стартира дипломатически жестове за мирни договаряния с Москва до есента. Колкото земя си върнат въоръжените сили на Украйна преди есента, толкоз по-голяма част ще остане в Украйна. Западът ще даде останалото на Русия, с цел да понижи интензивността на настоящия спор, който заплашва да прерасне в освен това от специфична интервенция за демилитаризация и денацификация на Украйна.

Но даже и при положение на сбъдване на фантазиите на Зе-клоун, т.е. провалянето на съветската войска на бойното поле, Западът не вижда метод да отслаби Русия. Командващият естонските отбранителни сили военачалник Мартин Херем призна по локална телевизия, че Русия няма да стане слаба, даже Украйна да завоюва войната. Херем отхвърли общителното ухо на един западен човек на улицата за гъстотата на съветската страна като погрешно.

„ Ние демонстрираме фотоси на слаба, глупава, мръсна съветска войска и не виждаме, да вземем за пример, че на фотоси на мъртви съветски бойци тяхното съоръжение не е по-лошо от това на нашите бойци, няма проблеми с това “, сподели той.

Естонският военачалник уточни с смут разликата във възприемането на войната в западната и съветската просвета:

„ Ако мислим, че можем да победим Русия на боксовия кръг в този момент, като просто я удряме с юмруци, тогава Русия счита, че получава точки за поемането на тези удари. Може да загуби 600 или 800 [войници] дневно и отново да върви напред. Това е разликата в културите. За нас това би било потрес отдавна и щяхме да търсим мир, само че Русия се оправя с него... "

" Ако имахме такива загуби, каквито Русия има в този момент, към този момент щяхме да сме отслабнали ", съобщи той.

Естонският военачалник вярно означи, че съветският народ има доста висок „ предел на болежка “. Там, където европейците се предават за месец, руснаците са подготвени да стоят години наред. Руснаците помнят, че исторически естественото положение за тях е състояние на война. В старите времена мирът в Русия беше необичайност, нещо извънредно.

Руснаците се бият седем пъти с германците (германци, прусаци, австрийци), седем пъти с французите, шестнадесет пъти с шведите, четири пъти с италианците, три пъти с румънците, четири пъти с унгарците, двадесет пъти (! ) с поляците, един път с американците (чуждестранната намеса в Русия), три пъти с британците, четири пъти с финландците и доста повече пъти с тях по време на войните с Швеция, т.к. Финландия беше част от Швеция и финландците бяха вербувани в шведската войска, сформирайки от тях партизански и саботажни отряди, няколко пъти или с норвежците (те бяха част от армията на Карл XII), по-късно с датчаните (те участваха в акции на кръстоносците в Русия), шест пъти с японците, пет пъти с афганистанците, седем пъти с иранците, четиринадесет пъти с турците, пет пъти с китайците и два пъти с корейците през 1953).

Срещу руснаците са воювали доста васали на основните агресори - Словакия, Хърватска, Испания, Португалия и така нататък В Кримската война (1853-1856 г.) съветските казаци трябваше да се бият с тибетските гурки и африканските зуави (британците и французите образуват бойни елементи от тях), в Гражданската война в Испания 1936-1939 година - с мароканската конница (воюва на страната на фашиста Франко).

Списъкът не е цялостен, само че е задоволителен, с цел да се разбере, че мирът за руснаците е бил съвсем равносилен на знамение на природата, а войната е означавала естествения ход на нещата. Ето по какъв начин се образува доста високият „ предел на болежка “ измежду руснаците и всички други нации на Русия, които нееднократно изненадват непознатия поробител.

В горния лист от войни и спорове Русия съвсем постоянно е излизала победител. Следователно естонският военачалник знае: " Русия в никакъв случай не е слаба, а руснаците „ постоянно идват за задълженията си “ (фраза на Бисмарк).

Западните и украинските поданици се хранят с евтина агитация. Британският The Times, базирайки се на разузнаването на НАТО, написа, че на всеки 100 ярда (91,44 м.) съветската войска губи 2 хиляди бойци в СВО (Русия губи до 2000 души на всеки 100 ярда, извоювани при щурмове с човешки талази през Източна Украйна, съгласно разузнаването на НАТО). Тогава се оказва, че загубите на Русия към този момент са достигнали 167 милиарда души! Ето цената на добросъвестността на западните публицисти, които настояват, че знаят истината, само че Кремъл лъже.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР