След два месеца тя ще навърши 52 години, но лицето,

...
След два месеца тя ще навърши 52 години, но лицето,
Коментари Харесай

Неузнаваема! Това ли е жената на Станишев

След два месеца тя ще навърши 52 години, само че лицето, което сподели през днешния ден, смая всички. Става дума за Моника Станишева, дамата на Сергей Станишев, която наподобява най-малко с 15 години по-млада и доста разхубавена.

Снимките й, дело на професионален фотограф, взривиха мрежите и с право. Ако не сме наясно, че това е Моника и не прочетем името й, ще има да си блъскаме главата кого тъкмо гледаме.
-->
Най-голямата смяна е в косата и в лицето на Моника. Тя постоянно е била с къса коса и някак сива причесчица, само че през днешния ден е уау - дълга до кръста и гъста коса на букли, съвсем като нимфа. Категорично в нея са сложени екстеншъни, само че признаваме, че всичко е изпипано точно и без непотребни натруфености.

Същото се отнася и до лицето й, което е радикално променено, само че отново с мярка. Кожата на Моника Станишева е очевидно блеснала, без бръчки и сухи сектори, което сочи, че е била постоянна при най-хубавите кожни лекари. Корекции също не липсват, само че са направени опитно и смяната не е гротеска.

Със Сергей Станишев са дружно от десетина години като скоро ще честват по този начин наречената " розова женитба ". Въпреки че е родител на четири деца, Моника си е с все същото тяло на манекенка написа Клюки.бг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР