След девет месеца на слухове за отношения им, съпругите на

...
След девет месеца на слухове за отношения им, съпругите на
Коментари Харесай

Херцогините Кейт и Меган показаха, че не са скарани

След девет месеца на клюки за връзки им, съпругите на внуците на кралица Елизабет Втора - Кейт Мидълтън и Меган Маркъл , за първи път се появиха на социална демонстрация и демонстрираха обединен фронт , написа в. " Дейли мейл ".

Двете дами , които са на 37 години , участваха на финала за дами на тенистурнира Уимбълдън , на който победи румънката Симона Халеп .
 Gulliver/Getty Images
Кейт и Меган бяха най-елегантните зрителки на женския тенисфинал . Кейт беше заложила на зелен тоалет , а Меган на бяла риза и бяла пола със наследник претекст. Двете изглеждаха другарски настроени една към друга, говореха си, усмихваха се една на друга и даже се допираха.
 Gulliver/Getty Images-->
Според специалисти , разчитащи езика на тялото , двете кралски снахи освен са показали обединен фронт против слуховете, че са скарани, само че са посочили, че сред тях фактически другарството нараства .

Анализатори считат, че Кейт , която на първо време влезе в английското кралско семейство, е получила препоръки от 93-годишната кралица Елизабет Втора по какъв начин да се държи, с цел да постави завършек на грозните клюки .
 Gulliver/Getty Images
Финалът на Уимбълдън беше също така мотив за Кейт и за нейната сестра Пипа Мидълтън да се появят дружно за първи път на публично място от 7 години , добавя изданието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР