След 6-годишна връзка Гуен Стефани и Блейк Шелтън решиха официално

...
След 6-годишна връзка Гуен Стефани и Блейк Шелтън решиха официално
Коментари Харесай

Гуен Стефани се омъжи на скромна церемония

След 6-годишна връзка Гуен Стефани и Блейк Шелтън взеха решение публично да се врекат във безконечна обич един на различен на скромна гала в стеснен фамилен кръг, състояла се без непотребен звук през миналия уикенд в Оклахома, в навечерието на един от най-значимите празници на Америка - Денят на независимостта, честващ се на 4-ти юли. На церемонията, отлагана на два пъти поради пандемията, звездите от музикалната сцена са разменили брачни обети, вричайки се във безконечна обич един на различен, пред очите само на техните фамилии и най-близки другари, написа life.dir.bg.

Двамата са минали под венчилото в обаятелен параклис, ситуиран в ранчото на кънтри артиста, който е бил повдигнат особено за значимия ден. Американската преса предава, че откакто формалната част е завършила, празненството се е преместило в къщата, богато декорирана с цветя, където гостите са вдигали тостове в чест на младоженците, съпроводени от безчет пожелания за дълъг взаимен живот, изпълнен с доста благополучие. Макар да не се знае кои други известни имена са били измежду присъстващите, американските таблоиди пишат, че в програмата на приема са взели присъединяване някои известни техни сътрудници, поздравили ги с песни от своя репертоар. Имената им обаче към момента са мистерия за медиите.

Преди броени часове съпрузите разгласиха в персоналните си сметки във виртуалното пространство няколко фотоси от въпросната вечер, на които разменят интимни милувки. От тях излиза наяве, че булката се е спряла на рокля с голи плещи и дългоко V-образно деколте на именитата " Vera Wang ".

По-рано родителите на някогашната вокалистка на група " No Doubt " - Денис и Пати, са били видяни да се качват в първокласен автомобил, откарал ги до мястото на събитието, като се оповестява още, че те са пристигнали в щата с частен аероплан, изпратен от звездите, с цел да могат да дойдат в точния момент за женитбата, както и по най-безопасния метод поради международната конюнктура.

По огромна възможност в този момент съпрузите ще се реалокират в ранчото, където се организира венчавката, където ще заживеят надалеч от суетата на шоубизнес средите.

Гуен намира любовта в лицето на Блейк Шелтън, с който са съдии в седмия сезон на музикалното телевизионно риалити " Гласът на Америка ". Любопитно е, че до тогава тя е имала единствено трима сътрудници, на които е била изцяло вярна. Двамата се сближиха в края на 2015 година, малко преди русокоската дефинитивно да се разведе с тогавашния си дълготраен брачен партньор Гавин Росдейл, от който има трима сина. В този интервал и Шелтън се раздели с половинката си Миранда Ламбърт, която бе негова законна партньорка в продължение на 4 години.

Гуен и Блейк оповестиха годежа си в края на месец октомври м.г. със фотография, която споделиха в обществените мрежи

" Гуен, благодаря ти, че избави моята 2020 година.. И живота ми отсега нататък... Обичам те. Чух да казваш ДА!'', написа изпълнителят към кадър в Инстаграм, на който целува своята обичана, а тя демонстрира към обектива на фотоапарата годежния пръстен на ръката си.

По-късно негов представител удостовери радостната новина.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР