След 27 години продължението на Жега“ е почти тук. Сценаристът

...
След 27 години продължението на Жега“ е почти тук. Сценаристът
Коментари Харесай

Ал Пачино иска Тимъти Шаламе да наследи ролята му в продължението на Жега

След 27 години продължението на „ Жега “ е съвсем тук. Сценаристът и режисьор Майкъл Ман пуска продължение на обичания си престъпен епос на 9 август под формата на разказ, озаглавен „ Жега 2 “, оповестяват от “Variety ”. Книгата ще наблюдава живота на основния нарушител Нийл Макколи (Робърт Де Ниро) и завладяващия детектив лейтенант Винсент Хана (Ал Пачино) преди и след събитията от неговия филм от 1995 година

На въпроса кой може да изиграе лейтенант Хана в евентуална кино акомодация на продължението, Пачино направи едно предложение, което беше посрещнато с бурни овации.

„ Тимъти Шаламе “, без съмнение отвърна Пачино. „ Той е прелестен артист. Изглежда отлично на екран. ”

За да означи 25-ата годишнина на кино лентата, фестивалът Tribeca организира панел с въпроси и отговори, в който участваха ретро суперзвездите Пачино и Де Ниро, както и дългогодишният продуцент Арт Линсън. Събитието беше отсрочено с две години заради рестриктивните мерки, наложени поради пандемията от Covid-19.

Не е изненада, че Пачино и Де Ниро бяха посрещнати с аплодисменти, когато за първи път излязоха на сцената.

„ Идеята тези двамата да вземат участие в този филм е нещо, за което съвсем всеки би споделил: „ Това е добра концепция “, спомня си Линсън.

Когато актьорите бяха запитани дали са провели някакво изследване, с цел да се приготвят за функциите си, Де Ниро поглежда Пачино и свива плещи.

„ Обрах няколко банки “, сподели Де Ниро със закачлива усмивка.

Въпреки че признава, че светът се е трансформирал, Пачино сподели, че има вяра, че стрийминг услугите към момента се интересуват от основаването на високобюджетни блокбъстъри.

„ Netflix пусна „ Ирландецът “, тъй че е допустимо, въпреки и към момента мъчно “, сподели Пачино. „ Мисля, че Netflix, Amazon или някоя от огромните платформи биха могли да се заемат с „ Жега “. “

А ние сме сигурни, че в случай че ролята бъде поверена на едно от най-любимите имена на Холивуд в последно време, продукцията би имала значителен успех. Особено след обещаващото му осъществяване в ролята на Пол Атреидски в акомодацията на Дени Вилньов на „ Дюн “, както и в хитовите „ Френският бюлетин “ на Уес Андерсън и „ Не поглеждай нагоре “ на Адам Маккей.
Тилда Суинтън и Тимъти Шаламе – най-дръзкият фешън тандем
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР