След 21.00 часа тази вечер традиционното протестно шествие се отправи

...
След 21.00 часа тази вечер традиционното протестно шествие се отправи
Коментари Харесай

Залп от яйца и домати по сградата на МВР

След 21.00 часа довечера обичайното протестно шествие се насочи към постройката на Министерство на вътрешните работи, където тя беше замеряна с яйца и домати. Акцията на протестиращите беше съпроводена със викания " Оставка " и " Мафия ", съобщи Българското национално радио.

„ В момента Недялко Недялков се охранява от две патрулки на Румънското посолство. Отиваме да освиркаме Министерство на вътрешните работи довечера. Да, това е още една постройка, която чиновникът го няма там. Но ние ще отидем и ще кажем, че нас не ни е боязън “, съобщи юрист Николай Хаджигенов от " Отровното трио ", представен от Фпогнюз.

Вместо химна, на площада пуснаха „ Нашата полиция ни пази “ на Веско Маринов.

„ Ще чуете и хилядите държавни чиновници, ще описват какво вършат по организации и ведомства. Сега не, само че ще ги чуете. Борисов, боязън ви е от истината. Вие не можете да напишете рецепта за кекс. Камо ли конституция да пишеш ", съобщи Арман Бабикян и продължи:

" Не, Борисов, не си заплашителен. Не, не ни е боязън от вас. Оставка, Борисов. И през вчерашния ден и оня ден срещнах хора, които стачкуват, обикалят по разнообразни институции, срещат политически водач и го ругаят. На този площад съм подавал ръка на Христо, Иванов, Мая Манолова, Румен Петков. На всеки съм подавал ръка на този площад. Казвам ви го, с цел да не бъдете почитатели, а жители. Сега се постанова да харесвате единствено България ", продължи Бабикян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР