Славиша Стоянович бе представен днес като новия треньор на Левски

...
Славиша Стоянович бе представен днес като новия треньор на Левски
Коментари Харесай

Славиша Стоянович: Много ми се обадиха и ме питаха дали съм луд да поемам Левски

Славиша Стоянович бе показан през днешния ден като новия треньор на Левски от основния акционер в „ синия” клуб Наско Сираков. Договорът на експерта е за период от две години и с изключение на ролята на старши треньор, той ще извършва и тази на състезателен шеф.

Ето какво показа той при представянето си на " Герена ":

" Благодаря за хубавите думи на Наско Сираков. Искам първо да ви кажа и да се извиня, че не приказвах с вас до този миг. Не съм се обаждал на никой от вас, тъй като имам сделка да не приказвам, преди да бъде публично. Щастлив съм, че съм тук. Знам, че е сложен интервала. Много ми се обадиха и ме питаха дали съм вманиачен да поемам тима в този миг ", показа новият ментор на Левски

" Няма пари, няма нищо. Има нещо по огромно от парите. Име страстта, има почитание към хората, които обичат Левски. За мен беше елементарно, уповавам се този сложен миг да имаме почитание един към различен и да се пробваме да изкараме Левски на прави я път и да се вдигнем на по горна позиция Сега не е момента да приказваме с огромни думи. Сега е време за отговорност и дисциплинираност. Благодаря за шанса, само че аз не виждам като сложен миг, а като огромен късмет за мен и за тима, с цел да си свършим работата ", разяснява Славиша Стоянович.

„ Ситуацията е доста комплицирана, поради ковид. За първи път съм в такава обстановка, не мога да ви кажа какво ще стане. Ситуацията е ден за ден. На 19 се събираме и на 21 играем с ЦСКА. Дали ще има мач аз не мога да ви кажа”, показа експертът във връзка идния мач с „ червените”.

Гледал съм мачове на компютъра, анализирал съм всичко, което е допустимо. Едно е като гледаш на компютъра, друго е като ги гледаш онлайн. Има някои играчи, които знам, има и доста играчи, които не ги познавам. Изчаквам да ги видя всички на терена и след това ще приказвам съответно какво желая от тях. Със сигурност има неща, които могат да се подобрят.

Много беше мъчно в тези дни, че не успяхме да приказваме и да се съберем. Изчакваме, с цел да стартираме да работим всички дружно.

Дано обстановката със спортния шеф се реши по-бързо.Аз съм треньор и желая да работя и да бъда съсредоточен на терена. Договорът ми е за две години, в щаба към този момент влизат тези, които са сега тук. Изчаквам моя помощник от Любляна. Ще забележим към декември какво може да се промени”.

„ Със сигурност няма гаранция, че ще остана две години. Всичко зависи от резултатите и играта. Може и повече, може и по малко. Всичко зависи от задачите на клуба. Както сподели Сираков, ще готвим тима за идващия сезон. Не е миг за огромни думи. Няма да бъде елементарно до декември сигурно и поради обстановката с коронавиурса. Това е футболът, това е живота, би трябвало да се концентрираме в работата”, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР