Прокурори и адвокати на защитата в процеса срещу бившия президент

...
Прокурори и адвокати на защитата в процеса срещу бившия президент
Коментари Харесай

Съдебните заседатели в Ню Йорк изслушват заключителните аргументи, тъй като процесът срещу Тръмп за тайни пари наближава края си

Прокурори и юристи на отбраната в процеса против някогашния президент на Съединените щати Доналд Тръмп вършат последните си причини пред журито, защото заключителните причини започнаха в правосъдна зала в Ню Йорк.

Защитният екип на Тръмп във вторник сутринта направи своя финален опит да убеди правосъдните заседатели, че някогашният президент не е прикрил доказателства за заплащане на секрети пари, направено на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс преди изборите в Съединени американски щати през 2016 година

„ Президентът Тръмп е почтен. Той не е направил никакви закононарушения, а районният прокурор не е извършил доказателствената си тежест. Точка “, сподели юристът на Тръмп Тод Бланш.

Прокурорите ще се опитат да обобщят изказванието си, че Тръмп нелегално е фалшифицирал бизнес документи, с цел да прикрие заплащането, което съгласно тях е имало за цел да подсигурява, че Даниелс няма да излезе обществено с изказванието си, че е имала полов контакт с някогашния президент.

Заключителните причини, които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР