Слави Трифонов възприема екипа си като семейство, на което обаче

...
Слави Трифонов възприема екипа си като семейство, на което обаче
Коментари Харесай

Нов удар в гърба на Слави Трифонов от най-близките му

Слави Трифонов възприема екипа си като семейство, на което обаче той по право и извечно е бащица.

Нещо, което не всички, към него одобряват и не един и двама си потеглиха.

Слави Трифонов получи следващ удар от доближени до него хора. Барабанистът Венелин Венков и певицата Невена Цонева взеха решение да изоставен Ку-ку бенд, а шоуменът е прочут с това, че мъчно преглъща сходни раздели, които приема за изменничество, написа Блиц. 

Няколко часа след сбогуването им на Слави му се наложи да види още една неприятна панорама, която дълго ще се запечата в съзнанието му. Предателство от още двама негови подчинени, на които дължи огромна част от малкия екран си. Ако и те решат да си тръгнат, то с телевизионната му кариера е свършено.



Оказа се, че Венелин Венков е отпразнувал раздялата със Слави с част от екипа му. Той пусна фотография с Йордан Йончев - Гъмзата и артистът Краси Радков, които са измежду най-отявлените фрагменти на Дългия. Тримата се събрали точно на Гергьовден, само че същинският празник е новото начало на Венко и жена му Невена. 

Запознати издават, че това не се харесало на Слави. Силно се тормозил, че образеца на Венко и Невена ще последват и други негови подчинени, защото малкия екран му не е доходоносна и заплатите им не са високи. 

Слави към момента помни сложните раздели с Цветелина Грахич, Деси Добрева, Алекс Раева, както и още доста други.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР