Слави Трифонов каза какво ще изискват той и партия Има

...
Слави Трифонов каза какво ще изискват той и партия Има
Коментари Харесай

Слави каза какво ще изисква от министрите

Слави Трифонов сподели какво ще изискват той и партия " ИТН " от премиера и министрите, в случай че имат опцията да сформират държавно управление. Лидерът на Има Такъв Народ направи това по време на среща със студенти в Пловдив, която продължи повече от два часа. Разговорът се излъчваше във Facebook.

Ако ние осъществяваме държавно управление, ще пожелаваме министрите да имат ден, в който да дават отговор пред хората, които са техни работодатели. Хората би трябвало да могат да влизат при министрите и да питат, сподели Трифонов. И съобщи, че повече няма да съществува голямата разлика " все едно едните са аристокрация, а другите роби ". Ние ще пожелаваме това, няколко пъти повтори Слави. И напомни по какъв начин британски народен представител е седял на скамейка пред бензиностанция, чакайки хората да минат около него, с цел да си запише какво му споделят.

Край на чиновническата аристокрация дадоха обещание Слави Трифонов, Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев на младежите. И им споделиха, че ще работят за това да стане влиятелно да си служител, а не това да бъда най-мразената каста.

Да, подготвен съм за отговорността да бъдем първа политическа мощ, отговори Трифонов на студентка първи курс в Пловдивския университет. И й описа, че три години преди той и екипът му да стартират да вършат вечерно шоу всяка вечер са знаели, че това ще се случи и да се готвили за това.

Преди да почнем да вършим това, което сега вършим, години наред сме се готвили  - да, подготвен съм за всичко това, което ще се случи, подготвен съм да понеса цялата отговорност за него с цялостното схващане какво ми носи това, сподели Трифонов. И изясни, че " ИТН " не е класическа партия, е хора, които гледат в една посока. Аз групирам съидейници, заключи Слави Трифонов.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР