Слава Севрюкова е истински феномен, който дори може да се

...
Слава Севрюкова е истински феномен, който дори може да се
Коментари Харесай

Предсказания на Слава Севрюкова за България

Слава Севрюкова е същински феномен, който даже може да се съпостави с този от ранга на Ванга. Тя прави редица значими предсказания, както за събитията у нас, по този начин и за света. Севрюкова е в действителност емблематична българска пророчица, която се отличава с същински високата си духовна просвета.

Предсказания на Слава Севрюкова за България

Слава Севрюкова твърди, че ще дойдат черни времена за страната ни, само че доста скоро по-късно нещата ще се трансформират и положителното ще спечелва. Именно по тази причина откакто злото нахлуе внезапно и в страната ни, положителното бързо ще го победи и ще настъпи важен поврат в историята ни. Пред нас ще се открие единствено един правилен и верен път - пътят на духовността и примирението.

През далечната 1970-та година великата пророчица споделя, че няма постоянно земята, по която вървим да е все земя... Един ден оживелите ще се намират високо горе, като точно по тази причина нашата страна, която е в по-голямата си част планинска страна ще пострада много по-слабо. Заедно с това Слава Севрюкова предизвестява всички млади българи, които са в чужбина. Тя споделя, че е доста значимо до 2022 или най-късно до 2025 година всички те да си дойдат назад в дома си в България, тъй като по-късно даже и да желаят, няма да могат да го сторят. В света ще настъпят тежки катаклизми, като там, където е била земя, към този момент няма да бъде.

 Слава Севрюкова за България

Нашата страна ще премине и ще оцелее след тази международна рецесия, само че и даже ще укрепне. Именно в нашия богопомазан и популярен народ ще се родят няколко велики духовни водачи, като това надалеч няма да е инцидентно съгласно пророчицата. Точно ние сме славянското племе, чиято книжовност се явява точно при нас преди доста години. Тепърва ще разкриваме великите секрети на нашата просвета и това е нашето кармично бъдеще.

Именно възвръщането на святата нематериалност ще избави страната ни, а не възобновената стопанска система на България след рецесията, която ни чака. Важно е да се стремим да бъдем център на правия път и на светлината, като нашата религия в никакъв случай не трябва да угасва, даже когато сме изправени пред редица сложности тествания.

Слава Севрюкова добавя в предсказанията за България, че ние сме същински популярен народ, който не може да бъде премахнат от земята и това в никакъв случай няма да се случи. Великите сили са разкрили на пророчицата, че някои други нации ще изчезнат вечно, само че не и ние, тъй като нашето племе е нерушимо и неделимо.

Именно по тази причина е значимо да събудим нашата мощна на духовността, чиято мощ е велика и необятна. Ако се откажете от нея, то един ден ще съжалявате доста за избора си през днешния ден. Ще бъдем изправени пред редица тествания, само че тези които запазят чистотата на мозъка и духа си ще бъдат възнаградени един ден, а и точно те ще могат да се нарекат същински българи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР