Слънчевата система се готви да поднесе на човечеството уникално астрономическо

...
Слънчевата система се готви да поднесе на човечеството уникално астрономическо
Коментари Харесай

Сеизмолог : Идат земетресения

Слънчевата система се готви да сервира на човечеството неповторимо астрономическо шоу, което може да провокира съществени разтърсвания в земната кора, написа уеб сайтът Ammon News. Холандският сеизмолог Франк Хугербетс, прочут с точните си прогнози, разгласи идното грандиозно събитие, което ще се случи тези дни - от 13 до 17 март.

Според Хугербетс планетарното нареждане в тези дни е в действителност особено. Класическите съвпади на Юпитер, Уран и Слънцето, които се случват на всеки 14 години, се допълват от Меркурий и Венера, създавайки неповторима настройка от небесни тела.

Позовавайки се на предизвестие от Проучването на геометрията на слънчевата система (SSGEOS), Хугербетс предизвестява за вероятните последици от тази рядка среща. Експертите предвиждат вероятни трусове с

магнитуд до 8,0 заради това астрономическо събитие.

Сеизмологът отбелязва, че би трябвало да се обърне

особено внимание на интервала от 15 до 16 март, когато вероятността от съществени сеизмични събития е огромна. Опустошителните последици могат да бъдат непредвидими и учените приканват за зоркост.

Въпреки че мненията се разграничават във връзка с вероятното влияние на това астрономическо събитие, специалистите предлагат да има подготовка за вероятните последици. Само времето ще покаже какъв брой съществени могат да бъдат резултатите от това неповторимо астрономическо събитие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР