СКОРПИОН: Аз (се) преобразявамОт март 2020, точно когато започнаха локдауните

...
СКОРПИОН: Аз (се) преобразявамОт март 2020, точно когато започнаха локдауните
Коментари Харесай

Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия СКОРПИОН

СКОРПИОН: Аз (се) видоизменявам

От март 2020, тъкмо когато започнаха локдауните и човечеството беше насила да се затвори вкъщи, във вашия дом на домашното огнище и фамилията, Скорпиони, влезе Господарят на кармата Сатурн.

Съвпадението е извънредно алегорично, тъй като картата Таро на вашия знак е Смъртта, а когато планетата ни беше връхлетяна от гибел, всички се заключиха в домовете си тъкмо както наредихте вие. За последно Сатурн е бил в този ви дом в интервала 1991–1993, тъй че е добре да си припомните какво се е случвало в живота ви тогава, с цел да разберете какви уроци ще ви преподаде Сатурн тази година.

През 2022 той продължава да ви образова интензивно в областите, свързани с дома и фамилията, оправянето с страстите и тяхното преправяне. Показва ви по какъв начин да станете по-добри родители, баби, дядовци, сътрудници, синове и дъщери. Понякога Сатурн разрушава домове, с цел да ги построи по-добре, кара ви да промените града или страната, в които живеете, принуждава ви да решите от дълго време заровени проблеми в фамилията. В момента той се намира в дъното на вашата карта (т.е. в най-долната точка на картата, така наречен надир, от който стартира четвърти дом): в мазето, в подземния бункер. Каквото и да има заровено там, в това число кармата на предците ви, то би трябвало да излезе нескрито през 2022 година. Положението обаче не е толкоз тъмно, тъй като това е последната права от преноса на Сатурн в този дом, а Великият преподавател е податлив да възнаграждава с блага прилежните си възпитаници, последвали неговите насоки.

Най-голямата смяна от предходната година е появяването на Опашката на дракона, или Южния възел, в Страната на Скорпионите. За последно това се в случвало в интервалите 1984–1986 и 2003–2004. Южният възел сочи нещата, от които би трябвало да се освободим, което значи, че един път на 19 години ви се дава късмет да отмиете всичко ненужно от себе си. Можете да употребявате момента, с цел да се отърсите най-малко частично от прекомерната си напористост, собственическо отношение и отмъстителност; да се научите, нагледно казано, да се огъвате и да давате повече от себе си. Иначе казано, освободете се от нещата, които дебнат в сянката ви: острата опашка на Дракона може да прогони неприятните усеща, обидите, угризенията и разочарованията.

През втората половина на годината Марс – единият от настойниците ви, пътува във вашия дом на гибелта и трансформацията. Тъкмо това е домът на Скорпиона – подземното, подсъзнателното, невидимото и неразученото.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР