Скоро Наско отбеляза своята 50-та годишнина, но той е просто

...
Скоро Наско отбеляза своята 50-та годишнина, но той е просто
Коментари Харесай

Наско от Б.Т.Р. работил за по 5 лв. на месец

Скоро Наско означи своята 50-та годишнина, само че той е просто доказателство, че с възрастта човек може да става все по-добър, както виното и музиката. Вокалът на Б.Т.Р. пази живи спомените за първите пъти в живота си и нищо не се е изтрило от паметта му... с изключение на текстът на някоя ария, когато е на сцената от време на време, предава life.dir.bg.

" За един артист и артист бялото леке е като чума. ", безапелационен е Наско. Той съумява да излезе от обстановката, откакто видял и дочул какво пее публиката пред него, когато това му се случило за първи път.

Качва се на сцената още в яслата. И още тогава си дава сметка, че е това е много комплицирана работа, само че никога не го кара да се откаже. Музиката съпътства Наско от най-ранните години на живота му, само че първият албум, който той си купува самичък е двоен албум на Queen на плоча, несъмнено, с парите от сурвакане на Нова Година.

Първото нещо, за което е лъгал родителите си, е, че върви на британски, до момента в който в действителност бил ангажиран с доста по-важни занимания, като да се мотае със съучениците си в парка.

Първата му работа е била като чорбаджия и за нея е взел крупната сума от към 5 лева за един месец. A първата си " сериозна " заплата получава през 1991 година, когато стартира работа в ХМС. С нея си купува нов кабел за микрофона.

Наско отива за първи път в Сърбия преди няколко години, с цел да се запознае с родителите на брачната половинка си. И въпреки че тогава не е на 18, ужасно се тормози по какъв начин ще го одобряват те. За благополучие фамилията на Ивана го посреща доста добре и Сърбия се оказва една от обичаните му дестинации и до през днешния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР