Skoda вече предлага вариант "Sportline" за модела си електрически SUV Enyaq

...
Skoda вече предлага вариант "Sportline" за
модела си електрически SUV Enyaq
Коментари Харесай

Спортен дизайн за Skoda Enyaq iV

Skoda към този момент предлага вид "Sportline " за модела си електрически SUV Enyaq iV. В допълнение към 20- и 21-цоловите джанти, той включва още и намалено спортно шаси. В интериора спортните седалки са с вградени подглавници, употребявани са кожен състезателен волан и инкрустации с въглероден образ определящи още по-пълно спортната атмосфера.

Чешката дъщерна компания на VW ще предложи спортната версия на Enyaq iV с три варианта на мотора. Enyaq iV 60 със 132 кВт/180 к.с. мощ, 60 кВтч потенциал на батерията, има задно задвижване, както и Enyaq iV 80 с 82 кВтч батерия, 150 кВт/205 к.с. мощност, който предлага пробег с едно зареждане от над 520 километра в цикъла WLTP. Enyaq iV 80x има два електрически мотора с обща мощ 195 кВт/265 к.с. и задвижване на всички колела. Той ще укрепи гамата на модела през идната година.

Skoda показа и нова интериорна концепция за електрическия си модел. Базира се на съвременно „ жилищно “ пространство, в които се използват хармонично координирани цветове и материали. Интериорните дизайнери съ създали истинска дизайнерска селекция за Enyaq Sportline iV. Тапицерията и обшивката са предимно черни. Декоративните ленти от карбон слагат образните акценти на таблото и в панелите на вратите. Горната черна част на арматурното табло има сиви контрастни шевове и е направена от синтетична кожа.

Воланът предлага лесни за използване бутони и селектори за ръководство на множество функционалности на автомобила. Покритият с кожа кръг на кормилото има сиви контрастни шевове, долната му спица е украсена със значка с логото Sportline.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР