SKODA обяви, че във фирмения комплекс на марката в Млада Болеслав

...
SKODA обяви, че във фирмения комплекс на
марката в Млада Болеслав
Коментари Харесай

SKODA SCALA : Начало на производството

SKODA разгласи, че във фирмения комплекс на марката в Млада Болеслав е започнало производството на напълно новия компактен автомобил на компанията- SCALA.

"Започваме нова глава в гамата компактни коли на SKODA с новата SKODA Scala ", разяснява Бернхард Майер, изпълнителен шеф на марката. "Това един напълно нов модел, който поставя стандарти в сегмента си по отношение на технологията, безопасността и дизайна. Убедени сме, че SCALA разполага с всички шансове да предефинира компактния сегмент за SKODA ".

SKODA SCALA е първата кола на марката, която е разработена на MQB-A0 платформата на VW Group, която дава опция за интегрирането на по-типични за автомобиблите от горни сегменти системи, както и постигането на по-висока сигурност. В оборудването на новия модел ще могат да бъдат открити система за следване на пътното платно, адаптивен круз надзор, система за предупреждение при заплаха от удар и други.

Основните габарити на са дължина 4362 мм, ширина 1793 мм и височина от 1471 мм, при междуосие от 2649 мм. От марката споделят, че пасажерите на задните седалки ще могат да разчитат на свободно пространство за краката от 73 мм (73 мм при Octavia), 1425 мм за раменете (1449 мм при Octavia) и 982 мм за главите си (980 при Octavia). Товарното поделение на новия модел ще бъде 467 литра, а след сгъването на облегалките на задните седалки потребният размер ще може да достигне 1410 литра.

SKODA SCALA ще стъпи на пазара през първата половина на идната година с избор между пет двигателни версии, максималните мощности на които ще варират от 90 до 150 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР