Скъпи Везни, това ще бъде много балансиран месец за вас.

...
Скъпи Везни, това ще бъде много балансиран месец за вас.
Коментари Харесай

Везни, февруари ще ви донесе хармония и баланс

Скъпи Везни, това ще бъде доста уравновесен месец за вас. Ще се концентрирайте по едно и също време както върху професионални, фамилни въпроси, по този начин и върху въпроси, свързани с вашето персонално израстване. Слънцето до 18 февруари ще ви носи вътрешно успокоение и баланс, което прибавя естетика в живота ви. Ще бъдете по-ефективни и продуктивни, тъй че това е подобаващ миг да разпространявате себе си и задачите си.

На работа ще положите доста старания, с цел да измененията всички неща, които ви нервират или разстройват. Опитайте се да работите проведено. Ако зародят проблеми, ще би трябвало да ги решавате по бърз и ефикасен метод. Правете взаимни отстъпки, в случай че се постанова и се научете да работите в екип. Скоро ще разберете какъв брой потребно може да бъде това.



Този месец е съвършен за другарство, срещи с другари. На път сте да оправите нещата в връзките си. Ще бъдете доста динамични, отзивчиви и безапелационни. Ще завържете нови познанства и ще се отървете от някои нездравословни за вас остарели такива. Предстоят приятни събития; управлявайте ги по образован метод и ще постигнете задачите си.

Марс е в площ по отношение на вашия знак. Това може да докара до чести пристъпи на главоболие през месеца. Чувствителността към светлина, звук и миризми, гадене и световъртеж са съпътстващите признаци на мигрена. В доста случаи провокаторите са стрес, изтощеност и погрешно хранене.



Либидото ви ще нараства, което е отлично за по-възрастните двойки или тези, които са от по-дълго време дружно, само че единствено в случай че вашият интерес е ориентиран към обичан човек. Ако имате връзка, постарайте се да обръщате повече внимание на колегата си, да прекарвате повече време дружно, да се грижите за неговите потребности и стремежи.

През втората десетдневка може да се почувствате по-уязвими и от време на време склонни към бързи реакции. Свободните представители на знака ще се почувстват привлечени от някого и ще се стремят да покажат най-хубавото от себе си. Не е изключено да имат несподелена обич.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР