Скъпи Телци, април ви носи невероятно мощна енергия за нови

...
Скъпи Телци, април ви носи невероятно мощна енергия за нови
Коментари Харесай

Телци, април ви зарежда с енергия

Скъпи Телци, април ви носи необикновено мощна сила за нови начала. Ако сте се чувствали малко нестимулирани и бавни, новата сила ще ви подтикне да предприемете дейности. Ако би трябвало да си търсите нова работа, това е положително време да предприемете нещо по въпроса. Не позволявайте никаква опция да бъде пропиляна, даже едно малко деяние може да ви помогне да се възползвате оптимално от тази невероятна свежа сила.

Като имобилен знак, вие не постоянно се движите бързо. Отличавате се в това да стоите тъкмо там, където сте, да помръдвате единствено когато сте подготвени и почувствате ентусиазъм да се възползвате оптимално от пространството, което притежавате.

Знаете цената си и цените нещата, които идват в живота ви. Въпреки това може да сте малко мудни, с цел да прегърнете смяната, а този месец ще се случат доста промени.



С началото на новия сезон звездите се подреждат, с цел да донесат нова вълна от сила във вашия свят. Някои съществени играчи планети са към този момент в придвижване и те ще ви донесат както дарове, по този начин и провокации, благоприятни условия и ограничавания. Един от тези блага ще бъде излекуване. Плутон беше в земния в символ Козирог дълги години, тъй че преместването му във въздушния знак Водолей може да ви донесе облекчение.



Може да почувствате, че сте стигнали до края на дълго пътешестване на промяна. Марс, който е в удобен ъгъл към вашето рождено Слънце и ще ви дава мощ за живот и дейности.

Почти доникъде на месеца Венера е във вашия знак, на който е шефка, тъй че можете да разчитате на нейното снизхождение в региона на връзките, хубостта, изкуството и притежанията, както и хармоничното общуване.
Вдишайте чувството за всеки нов миг, който идва в живота ви, и се насладете на идното пътешестване.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР