Скъпи Стрелци, небето през февруари продължава да е благосклонно и

...
Скъпи Стрелци, небето през февруари продължава да е благосклонно и
Коментари Харесай

Стрелци, февруари ви носи нови проекти и успех в личен план

Скъпи Стрелци, небето през февруари продължава да е благосклонно и този месец към вас. Ще се ускори вашата креативност и вашата смелост. Преливащи от сила, вие работите за триумфа на вашите планове и споделяте с хората към вас любезност, която поддържа вашия възторг. Ще привлечете внимание към работата си и ще се възползвате от аура, която ще ви донесе доста триумфи.

Отлично време за финансови вложения, ще има доста удобни благоприятни условия за предприемане на нови планове и професионално израстване. Бъдете доста деликатни към опциите, които идват по пътя ви и не отхвърляйте нито една. Звездното въздействие ще благоприятства професионалното ви самопризнание, ще привлечете това, което желаете, стига да имате справедливи цели.



Февруари носи приемлив и динамичен темп на живот, само че въпреки това, вие няма да сте подготвени за такава сериозна „ конкуренция “. Ако не сте сигурни в качествата си, не се колебайте да откажете спомагателни отговорности, тъй като не можете да извършите всичко едновременно. Освен това през втората половина на месеца ще изместите фокуса си върху любовните връзки. Не позволявайте на работата да заплаши любовта ви.


Венера слага персоналния ви живот в центъра на нещата, а Юпитер укрепва вашият искра. Подобрявате изискванията си на живот, само че би трябвало да споделяте по този начин, че да постигате единогласие, а не несъгласия. Ако сте във връзка, е съвършен интервал за разпалване на пламъка, образуване на бягство за двама и възобновяване на връзките с красива сантиментална и чувствена активност.

Ако сте необвързани, това е моментът да употребявате активите си, с цел да намерите своята сродна душа. Няма да останете незабелязани и можете да разчитате на вашия магнетизъм, с цел да уцелите задачата.

 

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР